ADRIAN DENNIS Afp
GAZDA NA ‘TAPETI‘

Totalna ludnica pred Emiratesom, nema mira na Otoku: Navijači Arsenala traže ostavke!

Nakon prosvjeda nogometaši Arsenala doživjeli su 13. poraz u ovoj sezoni Premier lige
Piše: SNObjavljeno: 23. travanj 2021. 22:45

Nema mira na Otoku nakon burnih sedam dana, a vezano uz fijasko oko Superlige. Naime, navijači Arsenala protestiraju ispred svog stadiona...

Navijači su bijesni jer je njihov klub, makar i nakratko, bio u toj elitističkoj skupini, pa je iskazano nezadovoljstvo protiv vlasnika. Zbog toga su se večeras pred utakmicu protiv Evertona na Emiratesu odlučili na masovne prosvjede. Veliki broj navijača se okupio sa transparentima i imaju jasan stav – odlazak Stana Kroenkea iz kluba.

“Upropastio si nam klub zbog novca. Uzmi svoj novac i gubi se iz kluba”, jedna je od poruka navijača Topnika iz Londona.

Chelsea i Liverpool su se prvi pobunili protiv Superlige i protestvovali, ali su navijači Arsenala za sada u najvećem broju izašli na protest...

Inače, nakon prosvjeda nogometaši Arsenala doživjeli su 13. poraz u ovoj sezoni Premier lige, a tri boda s Emirates stadiona odnio je Everton zahvaljujući autogolu domaćeg vratara Bernda Lena.

Pobjednik je odlučen u 76. minuti, kad je Richarlison prošao po desnoj strani u uputio loptu pred Arsenalova vrata. Domaći čuvar mreže bio je na prvoj vratnici i u pokušaju da izbije loptu učinio je to iznimno nespretno te mu se ova odbila od noge i završila u mreži.

Everton je s 52 boda i dalje na osmom mjestu, a Arsenal jedno mjesto iza s 46 bodova. No, plava momčad iz Liverpoola je u utrci čak i za mjesto u Ligi prvaka, jer za četvrtim Leicesterom zaostaje samo tri boda uz isti broj utakmica.

Linker
30. travanj 2024 19:34