Navijači Tottenhama bi svoju momčad sljedeće godine mogli gledati bez Kanea i Llorisa

 JANE STOKES/PROSPORTS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Jane Stokes/prosports/shutterstock Editorial/profimedia
NIJE U MOMČADI

Tottenham više neće biti isti. Kane je na izlaznim vratima, a još jedna legenda sigurno odlazi

Nakon 11 godina francuski će vratar vjerojatno napustiti londonsku momčad
Piše: SNObjavljeno: 14. srpanj 2023. 19:31

Navijači Tottenhama sljedeće bi sezone mogli svoju momčad gledati bez dvije velike legende kluba. Priča oko odlaska Harryja Kanea u Bayern traje već tjednima, a iako je predsjednik Spursa Daniel Levy teški pregovarač, Bavarci ne odustaju od njegovog dovođenja. Dok je njegov odlazak još uvijek ipak neizvjestan, jedan je siguran. Naime, Hugo Lloris nakon 11 godina više neće biti član londonskog kluba.

Lloris je nakon debakla Tottenhama protiv Newcastlea (1:6) izgubio mjesto u startnoj postavi kluba, a Tottenham je ovog ljeta za 20 milijuna eura doveo Guglielma Vicarija iz Empolija. To su bili jasni znakovi 36-godišnjem francuskom vrataru da su za njega odbrojeni dani u Londonu. To je danas i potvrđeno kada je Tottenham objavio sastav momčadi za azijsko-pacifičku pripremnu turneju.

Na tom popisu nema Llorisa, a klub je u službenom priopćenju istaknuo kako mu je dozvoljeno da ne putuje s momčadi kako bi istražio mogućnosti transfera. Iako ima 36 godina Lloris će sigurno imati ponude zainteresiranih klubova, a bit će zanimljivo vidjeti hoće li se možda vratiti u Nicu, u kojoj je počeo karijeru.

Dok je Lloris izostavljen s popisa igrača koji igraju turneju, na njemu se nalaze Kane, ali i Ivan Perišić. Za francuskog vratara je očigledno došlo vrijeme, za ovu dvojicu još ne...

Linker
30. travanj 2024 09:41