IAN KINGTON Afp
ODBIO ODGOVORITI NA PITANJE

Trener Manchester Uniteda ignorirao novinara od kojeg je prije tri mjeseca bježao pod zaštitom čuvara

Menadžer Manchester Uniteda Erik ten Hag bježao je od novinara Sky Sporta i odbio mu odgovoriti na pitanja
Piše: SNObjavljeno: 26. kolovoz 2022. 17:18

Iskusni reporter Gary Cotterill postavio je Ten Hagu pitanje uoči gostovanja Manchester Uniteda kod Southamptona, ali nije dobio odgovor. Reporteru Sky Sporta, kuće koja plaća milijarde eura za tv-prijenose Premier lige, nije ponuđeno objašnjenje zašto mu Ten Hag ne želi odgovoriti.

"Ne razumijem. Samo sam radio svoj posao, ali pretpostavljam da se uvrijedio", komentirao je novinar.

Ipak, vjeruje se kako je razlog datira još s kraja prošle sezone. Cotterill je tada Ten Hagu pokušao postaviti pitanje izvan stadiona nakon gostovanja Manchester Uniteda kod Crystal Palacea, iako tada Nizozemac još nije niti preuzeo trenersku klupu. Također je naišao na ‘ignore‘, a trener je od njega pobjegao pod paskom tjelohranitelja u auto.

A Cotterill je i dodatno podgrijao situaciju objavom na društvenim mrežama nakon 4:0 poraza Manchester uniteda od Brentforda. Tada je napisao: ‘Karma‘, uz smajliće.

Nakon incidenta u svibnju na Selhurst Parku kada je Cotterill poželio Ten Hagu dobrodošlicu u Premier ligu, a ovaj ga je u potpunosti ignorirao, te ga je izguralo osiguranje, reporter je poručio Niozemcu da uči od sunarodnjaka Louisa van Gaala, objavivši zajedničku fotografiju snimljenu 2014. godine.

"Gledaj i uči", napisao je novinar uz objavljenu fotografiju.

Linker
24. travanj 2024 18:49