Golgeterska kriza Cristiana Ronalda traje pet utakmica

 MARTIN RICKETT/PA IMAGES/PROFIMEDIA Martin Rickett/Pa Images/Profimedia
KRIZA NA STAMFORD BRIDGEU

Trener Manchester Uniteda javno prozvao Ronalda! ‘Jasno je da Cristiano ne postiže dovoljno golova‘

U dvije utakmice su ‘Crveni vragovi‘ imali ukupno 52 udarca, ali postigli samo dva gola.
Piše: S.N.Objavljeno: 11. veljača 2022. 18:54

Zapanjujuće izgleda napadačka statistika Manchester Uniteda u posljednje dvije utakmice. Protiv Middlesbrougha u FA Cupu i protiv Burnleyja u 24. kolu Premiershipa 'Crveni vragovi' su imali ukupno 52 (!) udarca, od čega 14 u okvir vrata. Međutim, postigli su samo dva gola, ispali iz FA Kupa nakon izvođenja jedanaesterca te samo remizirali protiv Burnleyja.

U niti jednoj od te dvije utakmice Cristiano Ronaldo se nije upisao u listu strijelaca te je tako produžen njegov golgeterski post na pet utakmica. Uz to protiv Middlesbrougha nije iskoristio jedanaesterac u 20. minuti utakmica. Da je to postigao, možda bi se utakmica drukčije rezervirala.

Činjenica da je Portugalac u lošoj formi brine i trenera Manchester Uniteda Ralfa Rangnicka koji ipak uzrok krize traži u lošoj igri napadačkog dijela momčadi.

"Jasno je da bi Cristiano Ronaldo morao postizati više golova. Mislim da smo u nekoliko posljednjih utakmica stvorili dosta prilika za gol, ali ovo nije samo Cristianov problem, ovo je problem cijele momčadi, posebno njenog ofenzivnog dijela. Ne postižemo dovoljno golova", rekao je Rangnick uoči utakmice koju Manchester United sutra u 13:30 igra protiv Southamptona.

Linker
03. svibanj 2024 06:26