Redari odvode Paula Mitchella nakon što je udario Jacka Grealisha

 SCREENSHOT: TWITTER
MISTERIOZNA SMRT

Upao je na teren i udario zvijezdu Manchester Cityja, a sada je pronađen mrtav. Bile su mu svega 32 godine

Proslavio se na ljutom gradskom derbiju udarivši zvijezdu engleske reprezentacije
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 16. ožujak 2023. 18:36

Paul Mitchell, navijač koji je postao "slavan" po tome što je 2019. upao na teren na utakmici Birminghama i Aston Ville te s leđa udario Jacka Grealisha, pronađen je mrtav. Bile su mu tek 32, a iza sebe je ostavio troje djece. Obitelj je potvrdila smrt ne ulazeći u detalje.

- Bez njega više neće biti isto - kratko je kazala njegova majka.

Mitchell se proslavio na derbiju između Birminghama i Aston Ville, u to vrijeme drugoligaša. U desetoj minuti je upao na teren i udario kapetana Ville prije nego što su ga igrači i redari uspjeli svladati, a potom predati policiji. Osuđen je na 14 tjedana zatvora, no odslužio je samo četiri prije nego što je pušten na slobodu.

- Bilo je to najboljih mjesec dana u mom životu. Iako naravno da mi je drago što sam vani, bilo je teško biti daleko od obitelji - kazao je Mitchell koji nije pokazao kajanje zbog svoga postupka.

- Nisam spreman o tome razgovarati. Ne ispričavam se nizašto - rekao je po izlasku iz zatvora.

Određena mu je i zabrana od deset godina dolaska na utakmice Birminghama koju je, međutim, prekršio u travnju prošle godine. Iako pitanje je bi li uopće bio i primjećen na tribini da gol Birminghama nije proslavio tako što se opet spustio na teren. Zbog kršenja zabrane je osuđen na još šest tjedana zatvora.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. ožujak 2023 22:01