Graham Potter

 OLI SCARFF Afp
JASNA PORUKA LEGENDE

Upozorenje za Tuchelovog nasljednika: ‘Chelsea je nemilosrdan klub, morao bi biti jako zabrinut‘

Odluka o smjeni Thomasa Tuchela iznenadila je Jamiea Carraghera, bivšeg stopera Liverpoola
Piše: SNObjavljeno: 07. rujan 2022. 22:32

Prvi kandidat za Tuchelovog nasljednika je Graham Potter, aktualni menadžer Brightona, a Carragher strahuje da bi njegov dolazak na Stamford Bridge mogao biti poguban - za njega samoga.

"Chelsea je nemilosrdan klub, Nisam siguran kako bi se Potter uklopio. Možda Chelsea ovim potezom želi poručiti da stvari želi raditi drugačije, imati trenera, a ne menadžera na klupi. Da sam ja Graham Potter bilo bi mi teško u razgovorima sa čelnicima Chelseaja povjerovati da će se stvari raditi drugačije i da će dobiti priliku na dvije ili tri godine jer su se upravo riješili menadžera nakon šest utakmica", rekao je Carragher za Sky Sports.

"Naravno da je za Pottera ovo stepenica više u menadžerskoj karijeri, ima priliku voditi klub koji je i dalje svjetski prvak. Ali mora biti zabrinut, mora postojati strah da bi Graham Potter mogao biti u istom brodu kao i svaki drugi Chelseajev menadžer u zadnjih deset godina. Ukoliko neće odmah imati rezultate, imat će novog menadžera unutar 12 mjeseci", dodao je Carragher.

Iako je Tood Boehly preuzeo Chelsea samo prije 100 dana odmah je pokazao da nema milosti i krenuo je stopama svog prethodnika Romana Abramoviča koji je mijenjao menadžera čak 15 puta tijekom 19-godišnje vladavine na Stamford Bridgeu.

Linker
05. svibanj 2024 19:25