PAUL ELLIS AFP
VELIKI KIKS DE GEE

VAR 'UKRAO' POBJEDU EVERTONU PROTIV MANCHESTER UNITEDA U SUDAČKOJ NADOKNADI Napeti okršaj obilježila neshvatljiva pogreška vratara 'Crvenih vragova'

Piše: HinaObjavljeno: 01. ožujak 2020. 18:19

Manchester United nije uspio doći do pobjede u 28. kolu Premiershipa na gostovanju kod Evertona. Utakmica je završila 1:1, a Crveni vragovi mogu biti sretni osvojenim bodom jer je pogodak Calvert-Lewina u sudačkoj nadoknadi poništen nakon VAR intervencije.

Domaći su poveli sretnim golom 22-godišnjeg napadača Calvert-Lewina u otvaranju utakmice nakon velike pogreške vratara De Gee i potpuno je neshvatljiv način na koji je španjolski vratar još jednom kiksao. Nepotrebno je čekao nekoliko sekundi kako bi ispucao loptu, taman toliko dovoljno da mu se približi napadač Evertona, da bi ga na kraju pogodio u nogu i taj je odbijanac završio u mreži.

Srećom po Vragove, sjajni Bruno Fernandes postigao je spektakularan izjednačujući pogodak u 31. minuti, iako je i pri tom udarcu Jordan Pickford mogao bolje reagirati.

S ovim bodom Manchester je na petome mjestu s 40, dok je Everton ostao na 11. mjestu s 37 bodova koliko ima i desetoplasirani Arsenal.

Slavlje Wolverhamptona kod Tottenhama

Nogometaši Wolverhampton Wanderersa nastavili su s odličnim rezultatima u ovoj sezoni, oni su u susretu 28. kola engleskog prvenstva kao gosti svladali Tottenham Hotspur sa 3-2 (1-2) te se primaknuli četvrtom Chelseaju, koji drži poziciju koja vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone, na samo tri boda.

Tottenham je dva puta vodio golovima Bergwijna (13') i Auriera (45'), no Wolverhampton se vraćao preko Dohertyja (27') i Dioga Jote (57'), da bi za pobjedu gostiju pogodio Raul Jimenez (73').

Wolverhampton je sada šesti na ljestvici sa 42 boda, dva više od sedmog Tottenhama.

Linker
22. svibanj 2024 00:36