SIMON TRAYLEN/PROSPORTS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
‘UMIROVIO VELIKANA‘

Vatreni od ponajboljeg stopera svijeta napravio sprdnju dana: ‘Balerina se najela trave, ovo je ubojstvo…‘

Na internetu je osvanulo i nekoliko urnebesnih fotomontaža: Nizozemac poput Michaela Jacksona
Piše: SNObjavljeno: 30. travanj 2023. 21:17

Dobar dio navijača Tottenhama napustio je Anfield nakon 15 minuta ogleda s Liverpoolom. Redsi su im u početnom djelu utrpali tri komada, očito se ljubiteljima Spursa nije dalo gledati još jedno demoliranje kakvo im je u pretprošlom kolu priredio Newcastle 6:1 pobjedom. I bila je to pogreška navijača u bijelom, jer Spursi su se umalo vratili (na kraju izgubili 3:4), a pritom je Ivan Perišić "umirovio" ponajboljeg stopera današnjice.

Ispostavilo se da su "odbjegli" navijači propustili spektakl, ali zato internetski svijet nije propustio šansu da od Virgila van Dijka napravi sprdnju dana. Hrvatski reprezentativac u 39. ga je minuti propisno osramotio. Jednim trzajem izbacio je Nizozemca iz ravnoteže i perfektno asistirao Harryju Kaneu za 1:3, a fanovi su jedva dočekali ismijati "polomljenu kičmu" Virgila van DIjka.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

"Van Dijk se upravo najeo trave", napis je Twitter korisnika pod nazivom Barstool Football, ujedno i samo jedan u nizu posprdnih komentara na neslavnu scenu nizozemskog stopera:

"Je li to onaj igrač za kojeg su pričali da je najbolji stoper u Premier ligi?", "Van Dijk je ubijen", "Branič se pretvorio u balerinu", "Perišić ga je poslao natrag u Groningen", "Van Dijka je opsjeo Harry Maguire", "Ovaj dribling okončao je njegovu karijeru" dio je komentara kojima se zabavljala engleska publika čitavo poslijepodne.

Neki su se i dodatno potrudili, pa su napravili nekoliko zanimljivih i urnebesnih fotomontaža.

Linker
25. travanj 2024 06:05