CHRIS RADBURN Afp
OGLASIO SE I VATRENI

Velikan Arsenala o Ivanu Perišiću: ‘On je nevjerojatan igrač, bit će veliki dobitak za Tottenham‘

Legendarni Ian Wright je imao samo riječi hvale za hrvatskog reprezentativca
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 23. kolovoz 2022. 17:35

Ian Wright (58) nije bilo tko. Navijači Arsenala i danas ga obožavaju, za njihov je klub odigrao 258 utakmica u kojima je zabio 154 pogotka. Uglavnom, Ian Wright je u jednoj televizijskoj emisiji jako nahvalio Ivana Perišića.

"Perišić? Ono što sam vidio, izgledao je jako dobro. Bit će nevjerojatan za Tottenham, bit će veliki dobitak, jer je nevjerojatan igrač," rekao je za The Kelly and Wrighty Show.

Perišić je ljetos stigao među Spurse, došao je kao slobodan igrač iz milanskog Intera. Došao je iz ozljede pa na startu sezone nije mogao biti u punoj formi, iako je u tri utakmice upisao dvije asistencije. S tim da je samo u trećoj utakmici protiv Wolverhamptona bio starter. I asistirao je za pobjednički pogodak Harryja Kanea.

Inače, Perišića ne cijeni samo Wright, u anketi provedenoj među navijačima Spursa pitanje je bilo tko je od pojačanja pristiglih na ljeto opravdao očekivanja. Prvi na toj listi baš je hrvatski reprezentativac za koga čak 99 posto anketiranih - glas je dalo više od 4000 navijača kluba - misli da je pun pogodak za klub. Drugi na toj listi je veznjak Yves Bissouma koji je dobio 97% pozitivnih ocjena navijača.

A oglasio se i Ivan Perišić koji je engleskim medijima rekao sljedeće:

"Počeo sam raditi s timom tek prije manje od četiri tjedna tako da ću biti sve bolji, jer ću biti spremniji i u boljoj formi. Bilo je to čudno vrijeme za mene, jer sam prvi put u karijeri imao ozbiljnu ozljedu mišića, ali drago mi je da je sada sve gotovo.

Upitan je i kakav je osjećaj sada kada igra u Premier ligi, priznao je da nije mogao izabrati bolji klub i bolju ligu.

"Mislim da smo na dobrom putu, u ovoj skupini igrača svi žele svakodnevno raditi i to je jako važno. Igramo praktički svaka tri dana i svi moraju biti spremni jer će svi biti potrebni."

Još kad Ivan Perišić svoje "turbine" upali do kraja, Tottenham će neupitno dodatno dobiti na ubojitosti i brzini.

Linker
28. travanj 2024 05:32