Zabulon Laurent/abaca/shutterstock Editorial/profimedia
BLIŽI SE VELIKI TRANSFER

Velikan vodi u utrci za Gvardiola koji postaje najskuplji branič u povijesti, RB Leipzig izvjesio cijenu

Njemački sastav ne planira prodati hrvatskog reprezentativca za manje od 110 milijuna eura
Piše: SNObjavljeno: 26. prosinac 2022. 09:40

Ne prestaju hvalospjevi na račun Joška Gvardiola i njegovih sjajnih igara na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru. Ovaj 20-godišnji branič je u dresu Hrvatske zadivio cijeli svijetu, a nakon osvajanja bronce na Mundijalu mu je porasla i cijena.

Njegov RB Leipzig je odlučio kako će ga pustiti ako netko ponudi 110 milijuna eura, a zainteresiranih ne nedostaje. Talijanski stručnjak za transfere Nicolo Schira tvrdi kako u utrci za Gvardiola vodi engleski velikan Chelsea i da bi baš taj klub mogao biti novo odredište za hrvatskog wunderkinda.

Chelsea ga je već navodno htio dovesti prošlog ljeta, no njihova ponuda je tada odbijena, a Leipzig je Jošku dao novi ugovor koji sada vrijedi do 2026. godine. Londonski sastav nije odustao i želi sve dogovoriti već ove zime, a ima i nekoliko opcija B ako opet propadne posao s dovođenjem Hrvata.

Ako ne uspiju potpisati Gvardiola, Chelsea bi krenuo po puno jeftinijeg igrača Monaca Benoite Badiashilea. The Athletic piše kako bi njega mogli dobiti za oko 35 milijuna eura, no navodno će Englezi napraviti sve da u njihovu svlačionicu ipak dođe Gvardiol.

Linker
25. travanj 2024 17:36