Slavlje igrača Leedsa

 OLI SCARFF Afp
KRIZA SE NASTAVLJA

Veliki kiks Liverpoola! Leeds nakon serije poraza golom u 89. iznenađujuće odnio bodove s Anfielda

Izabranici Jurgena Kloppa nakon Nottingham Foresta poraženi su i od Leedsa.
Piše: HINAObjavljeno: 29. listopad 2022. 23:09

U susretu 14. kola engleskog nogometnog prvenstva Leeds United je na Anfieldu pobijedio Liverpool sa 2-1 prvi put u posljednjih 21 godinu.

Posljednju pobjedu Leeds je ostvario u travnju 2001. godine, također na Anfieldu, i tada je bilo 2-1.

image

Pokisnuti igrači Liverpoola

OLI SCARFF Afp

Nakon toga "Redsi" su upisali devet pobjeda, a tri susreta su završila bez pobjednika. U posljednja dva međusobna susreta Liverpool je upisao dvije pobjede uz razliku pogodaka 9-0, a kada tome dodamo podatak kako je Leeds nanizao četiri ligaška poraza, činilo se kako je pitanje pobjednika poznato i prije susreta na Anfieldu.

>>> POGOTKE S UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE <<<

Međutim, momčad Jessea Marscha je priredila senzaciju. Poveli su gosti u 4. minuti golom Rodriga, no samo 10 minuta kasnije izjednačio je Mohamed Salah. Gosti su u 21. minuti imali novu sjajnu priliku, no Brenden Aaronson je pogodio prečku.

U nastavku susreta Liverpool je imao nekoliko sjajnih prilika no Illan Meslier je branio odlično. Kada se već činilo da će utakmica završiti bez pobjednika, Crysencio Summerville je u 89. minuti zabio za veliku pobjedu gostiju i prvi domaći poraz Liverpoola u prvenstvu u posljednjih 30 utakmica.

Linker
19. travanj 2024 08:20