Klopp je dobio pojačanje kojeg je Ten Hag želio

 PAUL ELLIS Afp
POSAO JE DOGOVOREN

Veliko pojačanje stiže na Anfield! Mlada zvijezda ‘oteta‘ Man. Unitedu, uskoro i službena potvrda

Manchester United je dugo vodio u utrci za ofenzivca, ali će on karijeru nastaviti na Anfieldu.
Piše: SNObjavljeno: 27. prosinac 2022. 08:35

Nizozemski napadač Cody Gakpo je skrenuo pažnju na sebe sjajnim igrama za PSV ove sezone, a posebno se potvrdio na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Ovaj 23-godišnji krilni napadač, koji se dobro snalazi i u samom vrhu napada, je u Eredivisie u 14 utakmica postigao 9 golova i imao 12 asistencija dok je za Nizozemsku na Mundijalu u 5 utakmica postigao 3 gola.

Sve je to dovelo do zanimanja velikih klubova za njega, a engleski mediji su danima pisali kako je Manchester United veliki favorit za njegovo dovođenje. No, sinoć se dogodio veliki preokret u kojem je Liverpool dogovorio sve detalje s PSV-om i igračem te će Gakpo od 1. siječnja biti novi član kluba s Anfielda.

Engleski mediji pišu kako će Liverpool PSV-u platiti 50 milijuna eura dok Transfermarkt ima cijenu od 42 milijuna. Vjerojatno je razlika u bonusima, ali to nije važno navijačima Redsa koji su dobili novog napadača nakon što Darwin Nunez ne može pronaći svoju formu od kada je došao iz Benfice, a Luis Diaz je operirao koljeno te ga neće biti duže vremena na travnjacima.

Linker
06. svibanj 2024 04:35