SUHAIMI ABDULLAH Nurphoto Via Afp
‘PUKNUO JE...‘

VIDEO: Bijesni Salah neočekivanim potezom uzrokovao nevjericu, javila se legenda: ‘Pa što je trebao učiniti?‘

Dramatična se situacija odvila u završnici utakmice kada ga je Nijemac odlučio zamijeniti
Piše: SNObjavljeno: 13. kolovoz 2023. 19:51

Chelsea i Liverpool remijem su otvorili novu sezonu Premiershipa. Na Stamford Bridgeu poveli su Redsi u 18. minuti pogotkom Luisa Diaza na prekrasnu Salahovu asistenciju, da bi konačnih 1:1 postavio Axel Disasi dvadeset minuta kasnije.

Mogli su možda i jedni i drugi povećati vodstvo, no i Salahu u 31. i Benu Chilwellu u 39. minuti golovi su poništeni zbog zaleđa.

Dramatična se situacija odvila u završnici utakmice kada je u 77. minuti Jürgen Klopp odlučio zamijeniti ponajboljeg napadača svijeta Mohameda Salaha.

Egipćanin je, vidljivo bijesan, ljutito skidao bandažu prilikom izlaska s travnjaka. Pozdravio se sa suigračima, no svog trenera Kloppa nije niti pogledao.

Bilo je to prvi put da 31-godišnjak nije uspio zabiti na otvaranju sezone Premiershipa.

SALAHOV IZLAZAK S TERENA POGLEDAJTE OVDJE.

Gary Neville, proslavljeni engleski nogometaš, a danas u funkciji komentatora, izjavio je: ‘Oh, puknuo je!‘, a Liverpoolova legenda Jamie Carragher pridodao je: ‘Na neki način mogu razumjeti frustraciju. Bio je nabrijan u prvome poluvremenu. Ostali suigrači nisu pratili njegov ritam u drugome dijelu, barem u ofanzivnoj fazi igre. Pa što je on trebao učiniti?!‘

U idućem kolu Liverpool će na svome Anfieldu igrati protiv Bournemoutha, dok će Chelsea ići u goste West Hamu.

Linker
27. srpanj 2024 02:44