Pierre-Emerick Aubameyang

 SCREENSHOT: TWITTER
TAJNE IZ SVLAČIONICE

VIDEO: Bivši kapetan kritizirao trenera Arsenala, nije znao da ga se snima! ‘On to ne može raditi...‘

Zanimljivo je bilo čuti komentar Pierrea-Emericka Aubameyanga o Mikelu Arteti
Piše: SNObjavljeno: 10. listopad 2022. 08:51

U siječnju ove godine je Aubameyang nakon neslaganja s Artetom napustio Arsenal i prešao u Barcelonu. U dresu katalonskog kluba je briljirao po dolasku, ali se Barcelona odlučila na dovođenje Roberta Lewandowskog, pa se Aubameyang u potrazi za minutažom vratio u Englesku i prešao u Chelsea. Donedavni napadač i kapetan Arsenala tako je potpisao za ljutog rivala ‘Topnika‘, što mu navijači ne mogu oprostiti.

U Arsenalu mu je Arteta navodno zamjerio na nedisciplini, kašnjenju na treninge, a na kraju je klub stao uz trenera i zvijezda je napustila klub bez odštete. Aubameyang javno nikad nije negativno govorio o Arteti, ali je sada na internetu osvanuo video u kojem se vidi kako itekako zamjera španjolskom treneru.

"Kada Arteta mora trenirati igrače jakog karaktera, zvijezde, on se pogubi i to ne može raditi. Njemu trebaju samo mladi igrači koji ništa neće govoriti i koji će slušati što on priča. Samo tako može raditi i misliti da nešto stvara", rekao je Aubameyang očito nesvjestan da ga se snima u trenucima dok je to govorio.

Linker
19. travanj 2024 14:05