Reuters / Phil Noble Livepic / REUTERS
'BORIT ĆEMO SE DO KRAJA'

VIDEO: CHELSEA JURI PREMA TITULI Briljantnom partijom samljeli snažnog protivnika, Manchester United prosuo bodove i sve dalje od Lige prvaka

Piše: HinaObjavljeno: 30. travanj 2017. 18:04

Nogometaši Chelsea načinili su još jedan korak bliže osvajanju naslova prvaka nakon što su u susretu 35. kola na gostovanju pobijedili Everton 3-0.

Golove za 'Bluese' zabili su Pedro (66), Gary Cahill (79) i Willian (86).


All Goals & Highlights HD - Everton 0-3 Chelsea... by Bundes-Liga

U drugom dvoboju Middlesbrough i Manchester City su odigrali 2-2, nakon što je City izjednačio pet minuta prije kraja utakmice. Domaćin je pobjedom mogao produžiti nadu za ostanak u elitnom društvu, dok su Cityju bodovi bili potrebni u borbi za plasman u Ligu prvaka. Na koncu oba sastava mogu biti nezadovoljna. Middlesbrough jer je sve bliže padu u niži rang, dok je City ugrozio četvrto mjesto.

'Boro' je vodio 1-0 i 2-1 golovima Alvara Negreda (38) i Caluma Chambersa (77), no City se oba puta vratio, a strijelci su bili Sergio Aguero (69-11m) i Gabriel Jesus (85).

--------------------------------------------------------------

Nogometaši Manchester Uniteda odigrali su u prvoj utakmici nedjeljnog programa Premiershipa mršavih 1:1 sa Swanseajem na svome Old Traffordu, te razočarali navijače i menadžera Josea Mourinha.

United je u vodstvo doveo Wayne Rooney iz jedanaesterca u zadnjim sekundama prvog poluvremena, ali epitet junaka ponio je na kraju islandski veznjak Gylfi Sigurdsson koji je Velšanima donio remi prekrasnim pogotkom iz slobodnog udarca s dvadesetak metara u 79. minuti.

Jose Mourinho djelovao je razočaran gubitkom bodova na vrhuncu velike borbe za prva četiri mjesta u ligi, ali ovoga je puta odbio kritizirati svoje igrače i to je naglasio u izjavi nakon utakmice.

"Jasno je da jedan bod iz ovakvog susreta nama nije dovoljan, ali igrači su dali sve od sebe. Mi smo momčad koja je s 22 igrača spala na 12 ili 13 i zato ćemo s ovakvim stavom nastaviti do kraja. Borit ćemo se. Nemam niti jedne riječi kritike za svoje dečke. Swansea je odigrao jako organizirano i fizički moćno. Pa oni su ukupno ove sezone igrali 40 utakmica", objasnio je Portugalac u čemu je bio problem današnjeg podbačaja na Old Traffordu.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
07. svibanj 2024 06:19