Mihajlo Mudrik i Cole Palmer

 JOHN WALTON/PA IMAGES/PROFIMEDIA
PREMIER LIGA

VIDEO: Chelsea svladao Svrake na Stamford Bridgeu, Palmer i Mudrik vodili Bluese do pobjede

Gostujući poraz ublažio je Jacob Murphy u 90. minuti, kada je "bombom" zatresao domaću mrežu
Piše: SNObjavljeno: 11. ožujak 2024. 22:59

Nakon dva uzastopna remija u Premier ligi, protiv Manchester Cityja i Brentforda, Chelsea je stigao do pobjede. Igrači Mauricija Pochettina na Stamford Bridgeu su svladali Newcastle s 3:1 i uhvatili nova tri boda. Iako su oba kluba isticala kandidaturu za više pozicije, londonski Bluesi ovim su trijumfom stigli na bod zaostatka za Svrakama, koje su na desetoj poziciji, a Chelsea je jedno mjesto niže na ljestvici.

Domaćina je u vodstvo doveo Nicolas Jackson, koji je majstorski pogodio petom u šestoj minuti utakmice na asistenciju Colea Palmera, ali prednost je poništio Alexander Isak, koji je u 43. minuti poravnao rezultat. U 57. minuti, Palmer se upisao u strijelce i vratio Chelseaju prednost, a pobjedu je potvrdio Mihajlo Mudrik, koji je u 76. minuti odradio "mini-slalom" i matirao gostujućeg vratara. Gosti su ublažili poraz u 90. minuti, kada je Jacob Murphy rasparao domaću mrežu, pogodivši "bombu" u prvi kut.

Pogotke pogledajte OVDJE.

Oba će kluba krajem tjedna krenuti u borbu za polufinale FA kupa. Dok će Newcastle gostovati kod Cityja u subotu (18.30 sati), Chelsea će mjesto među četiri najbolja tražiti na domaćem terenu protiv Leicestera u nedjelju (13.45).

Linker
25. travanj 2024 03:55