Screenshot
ZAJEDNO GLEDALI UTAKMICU

VIDEO Eksplozija oduševljenja: Pogledajte trenutak kad su igrači Cityja saznali da su prvaci Engleske

Nogometaši Cityja nalazili su se u klupskim prostorijama gdje su gledali poraz Arsenala
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 21. svibanj 2023. 07:47

Iako do kraja imaju odigrati još tri utakmice, aktualni prvaci Engleske slavili su novi naslov i to zahvaljujući Nottingham Forestu koji je jučer pobijedio Arsenal. Prednost Cityja je tako ostala velika četiri boda, a budući da je Topnicima do kraja prvenstva preostala još samo jedna utakmica jasno je da ne postoji ni matematička šansa za preokret.

Nogometaši Cityja nalazili su se u klupskim prostorijama gdje su gledali dvoboj Nottingham Foresta i Arsenala, a onda odbrojavali sekunde do proslave naslova prvaka, prenosi Slobodna Dalmacija.

Jasno, uslijedilo je veliko slavlje, a sada im ostaje i službeno podići pehar i pred svojim navijačima proslaviti titulu.

Inače, ovo im je bila deveta titula prvaka Engleske jer su ranije naslov osvajali i 1937. te 1968. godine. S devet titula izjednačili su se s Evertonom na četvrtom mjestu, prvi je Manchester United (20), a slijede Liverpool (19) i Arsenal (13).

Osim toga, City ima priliku za povijesnu sezonu. Igrat će finale FA kupa protiv Manchester Uniteda 3. lipnja, a sedam dana kasnije u Istanbulu finale Lige prvaka protiv Intera.

Linker
26. travanj 2024 18:19