BEN STANSALL Afp
SNIMKA SVE OTKRIVA

VIDEO: Englezi potpuno poludjeli zbog poteza Hrvata! ‘Pa kako sad ovo nije jedanaesterac!?‘

‘Jedno pravilo vrijedi za sve ostale klubove Premiershipa, samo za Arsenal vrijedi posebno‘
Piše: Hina, Marko CrnjakObjavljeno: 23. listopad 2022. 19:49

Nogometaši Arsenala prvi su put ove sezone remizirali u engleskoj Premier ligi, a do boda su stigli odigravši 1:1 na gostovanju kod Southamptona, čime je njihovo vodstvo na ljestvici svedeno na dva boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Manchester City.

Gra​nit Xhaka je doveo goste u vodstvo na stadionu St. Mary‘s u 11. minuti, a konačnih 1:1 postavio je Stuart Armstrong u 65. minuti.

Arsenal ima 28 bodova iz 11 nastupa, a Manchester City 26. Treći je Tottenham s 23 boda.

Centarfor koji je dosad mnogo puta bio heroj, sada je ostao tragičar Arsenala. Gabriel Jesus propustio je iskoristiti dvije izgledne šanse, a posao mu je uvelike otežavao Duje Ćaleta-Car. Hrvatski stoper najbolje je ocijenjeni igrač iz obrambene linije svog novog kluba, očistio je dvije lopte, zabilježio tri blokade te u dva navrata presjekao protivnička dodavanja. Ćaleta-Car odigrao je cijeli susret, a u drugom poluvremenu našao se u duelu s Jesusom. Brazilac je tražio najstrožu kaznu uvjeren da ga je hrvatski stoper oborio s obje ruke, no sudac se nije oglasio.

image
BEN STANSALL Afp

"Siguran sam da je Gabriel jako razočaran, imao je dobre šanse u kojima se uvijek uspije snaći. Šteta što ovaj put nije uspio. Mislim da smo na početku stajali dobro i ušli s potrebnom svježinom, ali drugo poluvrijeme trebali smo biti mnogo bolji. Je li trebao biti dosuđen kazneni udarac? Ne znam, moram vidjeti snimke", zaključio je trener Topnika Arteta nakon egala.

Arsenalovi navijači itekako smatraju da ih je zakinuo glavni sudac Rob Jones.

Dan ranije u jednoj vrlo sličnoj situaciji dosuđen je jedanaesterac za Chelsea protiv Man. Uniteda.

Mnogi su se obrušili na glavnoga suca za kojega smatraju da im je ukrao pobjedu, a bijesni su se navijači pitali: ‘Kako, pobogu, ovo nije penal?!‘

Na društvenim mrežama brzo se proširio video pod nazivom: "Jedno pravilo vrijedi za sve ostale klubove Premiershipa, samo za Arsenal vrijedi posebno."

SPORAN TRENUTAK POGLEDAJTE OVDJE

Linker
25. travanj 2024 08:45