Tom Lockyer

 Sean Ryan/ips/shutterstock Editorial/profimedia
SRUŠIO SE NA TRAVNJAK

VIDEO Evo kako je izgledao trenutak užasa u Premier ligi, oglasili se iz kluba: ‘Molimo se za našeg kapetana‘

‘Ispričavamo se navijačima što igrači s obje strane nisu bili u stanju nastaviti s utakmicom‘
Piše: Vito TomasObjavljeno: 16. prosinac 2023. 19:07

Na utakmici 17. kola Premier lige između Bournemoutha i Lutona svjedočili smo stravičnim scenama kada se kapetan gostujuće ekipe Tom Lockyer srušio na travnjak. Utakmica je odmah prekinuta da bi se igraču Lutona pružila pomoć te se nakon toga nije nastavljala. Brzom reakcijom igrača i liječničke službe spriječen je najgori scenarij.

POTRESNE SCENE POGLEDAJTE OVDJE.

Službeno priopćenje na društvenim mrežama objavio je Luton.

"Svi se nadamo i molimo za našeg vođu i kapetana Toma Lockyera, koji je na sreću pri svijesti te je prebačen u bolnicu. Ne znamo puni opseg onoga što se dogodilo i koji su sljedeći koraci u ovoj fazi, ali zahvaljujemo Bournemouthu i medicinskom osoblju s obje strane na njihovoj brzoj reakciji, koja je bila apsolutno nevjerojatna.

Ispričavamo se svim prisutnim navijačima što igrači s obje strane nisu bili u stanju nastaviti s utakmicom nakon što su vidjeli kroz što je prošao njihov voljeni suigrač i prijatelj, a osoblje nije moglo nastaviti s vođenjem igre u takvim okolnostima. Zahvaljujemo svima na prekrasnom pljesku i pjevanju imena Locksa na stadionu u tako teškom trenutku. Sada je vrijeme da se svi naši igrači, osoblje i navijači okupe kao što to uvijek činimo te podare svoju ljubav i podršku Tomu i njegovoj obitelji. Naše su misli s njim i njegovim bližnjima."

U komentarima su veliku podršku iskazali brojni klubovi i igrači, a porukom potpore obratio se i domaćin Bournemouth.

"Laknulo nam je kad smo čuli da je Tom pri svijesti! Naše će misli i dalje biti s Tomom i njegovom obitelji. Zahvaljujemo svom medicinskom osoblju na brzoj akciji kao i svima unutar stadiona na podršci i jedinstvu u teškom trenutku."

Dodajmo i da su navijači Borunemoutha ovacijama i pljeskom još na stadionu dali podršku gostujućem kapetanu. Ovacije pogledajte OVDJE.

Linker
01. svibanj 2024 08:29