ADRIAN DENNIS Afp
KAD KRENE, NE STAJE

VIDEO: Gvardiol briljirao na putu do titule. Pogledajte što je napravio prije drugog pogotka

Gvardiol se tijekom susreta u nekoliko navratima istaknuo i izmamio pljesak publike na Etihadu
Piše: SNObjavljeno: 19. svibanj 2024. 19:17

Manchester City slavi novu titulu prvaka! Momčad Pepa Guardiole u posljednjem je kolu svladala West Ham na Etihadu s 3:1. Dva gola postigao je Phil Foden, a jedan je dodao Rodri. Za Čekićare je prekrasan pogodak škaricama postigao Mohammed Kudus.

Cijelu je utakmicu briljantno odigrao Joško Gvardiol, a posebno se istaknuo prilikom drugoga Fodenova gola u 18. minuti.

GVARDIOLOVU SOLO-AKCIJU POGLEDAJTE OVDJE.

Majstorski je dočekao loptu na centru, driblingom se riješio dvojice suparnika, sjajno odradio tranziciju i potom pronašao Haalanda. Norvežanin je zatim gurnuo za Dokua u stranu, a belgijski napadač asistirao Fodenu za 19. pogodak u sezoni.

image
Action Plus Sports Images/alamy/alamy/profimedia

Gvardiol se tijekom susreta u nekoliko navratima istaknuo pravovremenim izlascima, prodorima i pametnim rješenjima u napadu kojima je izmamio pljesak publike na Etihadu. Mateo Kovačić ušao je u igru u 90. minuti umjesto Fodena.

U povijesti engleske lige nitko dosad nije četiri puta uzastopno osvojio prvenstvo. Pošlo je to za rukom čudesnom Guardiolinom stroju i fantastičnom hrvatskom dvojcu u jednom od najjačih klubova svijeta. Impresivno.

Linker
19. svibanj 2024 19:18