Erling Haaland slavi gol Alvareza

 SCREENSHOT: TWITTER
NIJE SE SUZDRŽAVAO

VIDEO Haaland burno slavio na tribinama: Pogledajte kako je norveški napadač reagirao na gol svoje ‘zamjene‘

Norveški napadač u ulozi promatrača prati derbi premierligaškog kola protiv Liverpoola
Piše: Hina, SNObjavljeno: 01. travanj 2023. 14:41

Norveški napadač Manchester Cityja Erling Haaland zbog ozljede je propustio derbi 29. kola Premier lige protiv Liverpoola.

"On je puno, puno bolje, ali još se nije potpuno oporavio za danas", objasnio je Pep Guardiola neposredno uoči početka današnjeg okršaja na Etihadu.

Haaland je prošli tjedan propustio dvije kvalifikacijske utakmice norveške reprezentacije za Euro 2024 protiv Španjolske i Gruzije zbog ozljede prepone.

Dugo se nagađalo hoće li Haaland biti spreman za izazov protiv Liveropoola, ali na kraju se Guardiola odlučio da neće riskirati.

Haalandovu proslavu Alvarezovog gola pogledajte OVDJE.

Manchester City je na kraju slavio 4:1 protiv Liverpoola. Salah je u 17. minuti doveo Liverpool u vodstvo, ali svega 10 minuta kasnije Julian Alvarez je zabio za 1:1. Za 2:1 vodstvo Cityja zabio je Kevin de Bruyne u 46. minuti, na bi na 3:1 povećao Ilkay Gündogan. Konačnih 4:1 postavio je Grealish u 74. minuti.

Gol igrača koji je započeo utakmicu u vrhu napada umjesto njega jako je razveselio Haalanda koju utakmicu prati s tribina. Trenutak njegovog slavlja osvanuo je na društvenim mrežama.

Linker
28. travanj 2024 02:29