MIKE HEWITT
JE LI OVO UOPĆE MOGUĆE?

Video: Jeste li vidjeli promašaj sezone? Pogledajte što je napravio čovjek od 50 milijuna eura

Da je pustio loptu, ušla bi u gol. Ali, Timo Werner imao je neke drugačije ambicije.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. prosinac 2020. 08:09

Kakav je to bio početak subotnje utakmice 11. kola Premier lige na Stamford Bridgeu. Leeds je već u 4. minuti šokirao Chelsea, zabio mu je Patrick Bamford, nekadašnji junior Plavaca... Mnogi su navijači pomislili da se sprema scenarij iz razdoblja kada je vrata branio Kepa, najskuplji vratar svijeta. Ali, kasnije su se stvari popravile.

Međutim, bode u oči situacija iz 10. minute dvoboja. Tada je dakle, kod 0:1 za Leeds, domaći sastav izveo korner. Točnije, napravio je to Mason Mount s lijeve strane. Glavom je potom, loptu prema golu odaslao Olivier Giroud. Kada se činilo da je vratar Leedsa, Illan Meslier već savladan, ukazao se - Timo Werner.

Nijemac je, napadač kojeg su iz Chelseaja platili 53 milijuna eura, misleći da lopta neće ići prema okviru gola, u dva dodira istu primio i poslao je u prečku. Promašio je, doslovno nemoguće. S pola metra... Da je pustio, lopta bi ušla u mrežu i Francuz bi već tada proslavio svoj novi pogodak.

Veliki promašaj Time Wernera pogledajte OVDJE.

Ipak, Chelsea se sabrao, a Giroud je nešto kasnije, u 27. minuti izjednačio na 1:1, na asistenciju sjajnog desnog braniča Reecea Jamesa. U drugom poluvremenu su Zouma i Pulisic preokrenuli i barem privremeno doveli Chelsea u vodstvo na ljestvici engleskog prvenstva. Werner je promašio dvije izgledne prilike i u drugom poluvremenu, no trener Frank Lampard nije ga vadio iz igre već mu je ukazao povjerenje kroz svih 90 minuta.

Werner je u dobroj formi otkako je stigao iz RB Leipziga na ljeto, ali ova mu subota neće dugo ostati u pamćenju.

Linker
23. travanj 2024 14:25