Alex Ferguson i Khabib Nurmagomedov
 Screenshot (Instagram)
TEMA JE BIO RONALDO

VIDEO: Kamere uhvatile kritiku legende! Pogledajte što Ferguson misli o neočekivanom Solskjaerovom potezu

Kratki susret slavnog nogometnog trenera i bivšeg UFC prvaka postao je jedna o glavnih tema na Otoku
Piše: SNObjavljeno: 05. listopad 2021. 13:36

Ole Gunnar Solskjaer se kockao i loše prošao, mišljenje je dobrog dijela britanskih medija. Odlučio je trener Manchester Uniteda u sedmom kolu dočekati Everton bez svoje najveće zvijezde. Dakle, startao je bez Cristiana Ronalda, strijelca pet ovosezonskih pogodaka iz ukupno šest nastupa upisanih otkako se vratio u klub s Old Trafforda.

A koliko je to bila pametna odluka, raspravlja se i nekoliko dana nakon završetka tog susreta...

Iako su Crveni vragovi poveli golom Anthonyja Martiala u 43. minuti, mnogi se navijači kluba iz Manchestera pitaju kako bi se situacija razvijala da je na travnjak od prve minute istrčao i slavni Portugalac.

Ronaldo je, podsjetimo, ušao u igru tek u 57., a svega osam minuta kasnije gosti su izjednačili preko Androsa Townsenda, obranili svoj gol i ovo gostovanje napustili s vrijednim bodom.

Solskjaer je već danima na udaru kritika, a da se s njegovom odlukom ne slaže i najveći trener u povijesti Uniteda, potvrđuje i video koji je osvanuo na Instagram profilu Khabiba Nurmagomedova.

Bivši UFC-ov prvak, koji se kao neporažen umirovio s prestižnom titulom, gostovao je ovih dana na 'Otoku' i iskoristio priliku da porazgovara sa Sir Alexom.

"Mislim da jednom kad su vidjeli kako Ronaldo ne igra...", rekao je Ferguson, na što mu je Dagestanac uzvratio sa: "Ali ušao je u drugom poluvremenu."

"Znam, ali trebao bi uvijek starati sa svojim najboljim igračima", rekao je legendarni škotski trener, što je, naravno, odmah bilo protumačeno kao kritika usmjerena prema Solskjaeru.

Linker
20. travanj 2024 15:51