OLI SCARFF Afp
VATRENI NAPUSTIO IGRU

VIDEO: Krvnički start na Matea Kovačića! Igrač Leedsa mu je zamalo slomio nogu i dobio izravan crveni karton

Loše vijesti stižu iz Leedsa gdje je Chelsea pobijedio 18-plasiranu momčad Premiershipa
Piše: SNObjavljeno: 11. svibanj 2022. 21:34

Chelsea je u odgođenoj utakmici 33. kola stigao do važne 3:0 pobjede i napravio veliki korak prema Ligi prvaka, ali i ostao bez Matea Kovačića, tek ćemo saznati na koliko dugo.

Chelsea je poveo već u 4. minuti pogotkom Masona Mounta, no ključni trenutak prvog dijela dogodio se u 24. kad je teško stradao veznjak Vatrenih.

Igrač Manchester Uniteda na posudbi u Leedsu, Daniel James, krvnički je startao na hrvatskog reprezentativca i prava je sreća da mu nije slomio nogu. Otvorenim džonom mu je u klizećem startu uletio posred noge, malo iznad gležnja i zasluženo dobio izravan crveni karton.

image
OLI SCARFF Afp

Strašno je to izgledalo i uživo i u ponovljenoj snimci, Kovačić je nakon nekoliko minuta izašao iz igre, odšepao je u svlačionicu što je donekle dobar znak jer nije bilo potrebe za nosilima. Vidjet ćemo što će pokazati dodatni pregledi.

BRUTALAN START NA MATEU KOVAČIĆU MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Momčad iz Londona je s igračem više u drugom dijelu samo potvrdila premoć u ovoj utakmici. Pulišić je u 55. minuti povisio na 2:0 na asistenciju Mounta, a konačnih 3:0 postavio je Lukaku u 83.

image
OLI SCARFF Afp

Chelsea je treći sa 70 bodova ispred Arsenala koji ima 66 bodova i utakmicu manje.

Leeds se i dalje grčevito bori za ostanak i drži 18. mjesto s 34 boda. Burnley je 17. sa istim brojem bodova, a Everton 16. sa 36.

Linker
27. travanj 2024 00:12