OLI SCARFF Afp
UPISALI PRVU POBJEDU

VIDEO: Liverpool pregazio novog premijerligaša! Redsi zabili devet komada, Salah promašio nemoguće

Liverpool je s ogromnih 9:0 pobijedio Bournemouth, a posebno je lijeb bio gol Alexandera Arnolda
Piše: JL.Objavljeno: 27. kolovoz 2022. 18:08

Nogometaši Liverpoola iskalili su frustracije skupljene nakon tri utakmice bez pobjede na otvaranju Premier lige na novom članu elitnog nogometa na "Otoku" - Bournemouthu. Ispratili su goste s Anfielda sa čak devet golova u mreži.

Već nakon prvih 45 minuta igre rezultat je bio 5:0. Golove su redom postizali Luis Diaz u trećoj i Harvey Elliott u šestoj minuti, zatim Trent Alexander Arnold u 28. i Robert Firmino u 31., a na odmor je s pet golova u mreži golmana Bournemoutha Marka Traversa poslao Virgil van Dijk.

GOL TRENTA ALEXANDERA-ARNOLDA POGLEDAJTE OVDJE.

Drugo poluvrijeme počelo je kao da pauze nije ni bilo. Vodstvo Liverpoola prvo su povećali sami gosti, Chris Mepham auto-golom nastavio je trend vraćanja lopte na centar. Nakon kratke stanke u golijadi, u 63. minuti Firmino zabija svoj drugi pogodak za 7:0. Zadovoljni rezultatom Liverpoolovi igrači smanjili su tempo, ali nakon nekoliko izmjena u sastavu, pričuvni igrači su nastavili muku gostiju. Fabio Carvalho u 80. minuti precizan je nakon asistencije Tsimikasa, a konačnih 9:0 postavlja Luis Diaz, simbolično postigavši prvi i zadnji pogodak na utakmici.

Mogao je rezultat biti i okruglih 10:0, ali Salah je promašio nemoguće, a šansu pogledajte OVDJE.

Prva i prijeko potrebna pobjeda Liverpoola u Premieshipu. Iduće kolo opet na svom stadionu dočekuju Newcastle.

Linker
25. travanj 2024 03:54