GLYN KIRK Afp
OBRANA NEMOĆNA

VIDEO: Ludi okršaji u Engleskoj! Liverpool doživio debakl, Oršićeva nova momčad opet slavi

Liverpool je trenutno na 8. mjestu s 28 bodova, Brighton je mjesto više s dva boda više
Piše: SNObjavljeno: 14. siječanj 2023. 18:03

Razigrani nogometaši Brightona pobijedili su, pred svojim navijačima, Liverpool s 3-0 u dvoboju 20. kola engleske Premier lige.

Zasluženo je Brighton slavio u ogledu susjeda na ljestvici. Nakon što su u prvom dijelu domaći igrači promašivali šanse, bolju i odlučniju igru materijalizirali su u nastavku utakmice. Nakon samo 50-ak sekundi igre u drugom dijelu Solomon Benjamin March je postigao pogodak za 1-0, a isti igrač, inače prvo ime susreta, u 53. minuti je sjajno zabio za 2-0 Brightona.

POGODAK ZA 1:0 POGLEDAJTE OVDJE.

Premda je u završnici Liverpool zaigrao bolje do kraja je primio još jedan pogodak. U 81. minuti je Wellbeck postavio konačnih 3-0.

POGODAK ZA 2:0 POGLEDAJTE OVDJE.

Nastavljena je time iznimno loša gostujuća statistika Liverpoola ove sezone u Premier ligi. Ovo je bio već peti poraz na devetom gostovanju, a Brighton je na ljestvici preskočio Liverpool koji je sada osmi.

POGODAK ZA 3:0 POGLEDAJTE OVDJE.

S pozitivnim rezultatima je nastavio Southampton koji je nakon pobjede u FA kupu (Crystal Palace) i Liga kupu (Manchester City) u gostima svladao Everton 2-1.

ONANIN POGODAK POGLEDAJTE OVDJE.

Domaćin je poveo golom Onane u 39. minuti, ali tada je na scenu stupio Ward-Prowse. Prvo je odmah na startu drugog dijela izjednačio, dok je u 78. minuti majstorski izveo slobodan udarac za 2-1 Southamptona.

IZJEDNAČUJUĆI POGODAK POGLEDAJTE OVDJE.

Hrvatski nogometaš Duje Ćaleta-Car odigrao je cijelu utakmicu za Southampton, dok je Mislav Oršić ostao cijelo vrijeme na gostujućoj klupi za pričuve.

POGODAK ZA PREOKRET SOUTHAMPTONA POGLEDAJTE OVDJE.

Važne bodove u bijegu iz donjeg doma ljestvice osvojio je Wolverhampton koji je na svom terenu svladao West Ham 1-0. Jedini pogodak dao je Portugalac Daniel Podence u 48. minuti.

Domaće bodove uzeo je i Nottingham Forest koji je uz dva gola Johnsona svladao Leicester 2-0.

U nedjelju su na rasporedu utakmice Chelsea - Crystal Palace, Newcastle - Fulham i u londonskom derbiju Tottenham - Arsenal.

Linker
26. travanj 2024 21:03