ALEX MORTON/TOTTENHAM HOTSPUR FC/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Alex Morton/tottenham Hotspur Fc/shutterstock Editorial/profimedia
PORAZ REDSA

VIDEO Ludnica i veliko slavlje u Londonu, Tottenham sretnim golom u sudačkoj nadoknadi srušio Liverpool

Nogometaši Tottenhama u dramatičnoj su utakmici pobijedili na domaćem terenu Liverpool 2-1
Piše: SNObjavljeno: 30. rujan 2023. 20:42

S devetoricom igrača na terenu, Liverpool je u Londonu pao u šestoj minuti sudačke nadoknade. Tottenham je u dramatičnoj završnici svladao momčad Jürgena Kloppa 2:1, nakon što je Joel Matip u zadnjim trenucima utakmice postigao nes(p)retan autogol.

Stvari su po Redse krenule nizbrdo u 26. minuti kada je Curtis Jones zaradio izravno isključenje. Deset minuta kasnije, Heung-min Son doveo je domaću momčad u vodstvo, da bi Cody Gakpo u četvrtoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela uspio izjednačiti, ali se i ozlijediti, s obzirom na to da je napustio igru nakon pogotka. Dodatni problemi za Liverpool stigli su u 69. minuti nakon što je Diogo Jota zaradio drugi žuti karton, dok je prvi dobio nepune dvije minute ranije. Iako su gosti odolijevali domaćim napadima, Matip se prometnuo u tragičara nakon što je poslao loptu u gornji desni kut svog gola.

Autogol pogledajte OVDJE.

Spursi su ovom pobjedom stigli do 17 bodova, isto koliko ima Arsenal, dok je ispred njih samo Manchester City s jednim osvojenim bodom više.

Linker
08. svibanj 2024 22:19