JUSTIN TALLIS Afp
PRESKOČILI CHELSEA

VIDEO Ludnica na otvorenju kola: Sedam pogodaka u Londonu, pobjednici zabili tri gola u 15 minuta

Samo u prvom poluvremenu vratari su pet puta morali vaditi loptu iz svoje mreže
Piše: HINAObjavljeno: 29. travanj 2023. 15:58

U prvom subotnjem susretu 34. kola engleske Premier lige nogometaši Crystal Palacea su na domaćem terenu svladali West Ham 4-3.

S ova tri boda Crystal Palace se pomaknuo na 11. mjesto ljestvice te je preskočio Chelsea, dok je West Ham i dalje blizu opasne zone, na 15. mjestu.

SAŽETAK UTAKMICE I GOLOVE POGLEDAJTE OVDJE

Gosti su poveli već u devetoj minuti, a domaću mrežu je naciljao češki nogometaš Souček. No, Crystal Palace time nije bio ni najmanje uzdrman. Od 15. do 30. minute dogodila su se čak tri domaća pogotka, a strijelci su bili Ayew, Zaha i Schlupp.

Potom je uslijedio ritam po pogodak na svakoj strani. West Ham je smanjio na 2-3 u 35. minuti kada je strijelac bio Antonio. Domaćin se vratio na dva gola prednosti nakon što je Eze realizirao jedanaesterac u 66., dok je u 72. Aguerd smanjio na 3-4. Zanimljivost je ta da su gosti sva tri pogotka postigli nakon izvođenih kornera.

S obzirom da je West Hamu svaki bod krucijalan u borbi ne bi li i dalje ostao u Premier ligi, do kraja su se očekivali naleti gostujućeg sastava koji se nisu dogodili.

U nedjelju se igraju sljedeće utakmice: Bournemouth - Leeds, Fulham - Manchester City, Manchester United - Aston Villa, Newcastle - Southampton i Liverpool - Tottenham. U ponedjeljak igraju Leicester - Everton, dok kolo završava u utorak utakmicom Arsenala i Chelseaja.

Linker
20. travanj 2024 12:51