Cristiano Ronaldo

 LINDSEY PARNABY Afp
POMALO ZBUNJUJUĆI POTEZ

VIDEO Man. United objavio video s Ronaldom u glavnoj ulozi koji je neugodno iznenadio navijače: ‘Ne mogu vjerovati‘

Navijači Manchester Uniteda nisu toplo dočekali Cristiana Ronalda na utakmici protiv Brightona
Piše: SNObjavljeno: 08. kolovoz 2022. 12:47

Nije to toliko čudno, s obzirom da je Ronaldo ovog ljeta zatražio transfer u potrazi za klubom koji igra u Ligi prvaka. Ali ono što je čudno je da je Manchester United na svom službenom Twitter profilu objavio video na kojem navijači negoduju protiv Ronalda u trenucima dok je momčad izlazila na zagrijavanje.

"Izražavaju negodovanje protiv igrača koji želi otići zbog klupskog manjka ambicije, a ne zvižde igračima koji su nas doveli do trofejnog posta dugog pet godina", jedna je od poruka navijača.

"Ne mogu vjerovati da to rade Ronaldu...negoduju protiv njega mu i još to objave", neke su od poruka navijača Manchester Uniteda.

Ronaldo je na otvaranju premierligaške sezone protiv Brightona krenuo s klupe za pričuve, a ušao je u igru u 53. minuti umjesto Freda. Ranije ovog ljeta priliku za dovođenjem Ronalda odbili su redom Chelsea, Bayern i Atletico Madrid, pa se čini da bi na kraju slavni Portugalac ipak mogao ostati na Old Traffordu.

"Potrebno je vremena. Trenirao je svega tjedan dana i treba napraviti više da bi bio spreman", rekao je Ten Hag nakon utakmice.

Linker
16. travanj 2024 20:59