Kayky u Citjyu
 YOUTUBE
STRAŠAN TALENT

Video: Manchester City završio strašan posao! ‘Novi Neymar‘ i pravo čudo od nogometaša stiže na Etihad

Golove slavi tako što rukama simbolizira brkove u čast svog oca
Piše: SNObjavljeno: 23. travanj 2021. 17:25

Manchester City je na svojim službenim stranicama potvrdio dolazak velikog talenta, 17-godišnjeg krilnog napadača Kaykyja.

- Sretni smo što možemo potvrditi da smo postigli dogovor sa Fluminenseom oko transfera Kaykyja - priopćeno je iz redova engleske momčadi.

Naravno Kayky neće odmah stići na Etihad već će ga do kraja sezone ostaviti na posudbi u Fluminenseu gdje bi trebao prikupiti još malo iskustva. Ovaj mladi nogometaš slovi za jednog od najvećih talenata u Brazilu, a mnogi ga uspoređuju s Neymarom.

Nogometom se profesionalno bavi tek dva mjeseca, ali i to je bilo dovoljno da na sebe skrene pozornost velikana. Do sada je postigao je dva pogotka u osam nastupa, a jedan od njih je zadivio sve jer je protivničku odbranu pobacao u kaznenom prostoru.

Ovaj mladi nogometaš je ljevak, ali igra na desnoj krilnoj poziciji. Golove slavi tako što rukama simbolizira brkove u čast svog oca. Mediji na Otoku tvrde da je za njegov transfer City izdvojio oko 10 miliona eura uz brojne bonuse i 20 posto od idućeg transfera.

Linker
26. travanj 2024 10:37