Charlie Holland

 SCREENSHOT/TWITTER
BUDUĆNOST KLUBA

VIDEO Mateo Kovačić u društvu totalnog anonimca, Frank Lampard jednim potezom iznenadio navijače Chelseaja

Na ovakvu nezaboravnu situaciju za mladića utjecao je i nesvakidašnji splet okolnosti
Piše: SNObjavljeno: 13. svibanj 2023. 08:26

Nakon šest uzastopnih poraza na otvaranju novog mandata na klupi Chelseaja, Frank Lampard prošlog je vikenda u Bournemouthu prvi put okusio slad pobjede nakon povratka. Dok se Bluesi pripremaju za današnju utakmicu protiv Nottingham Foresta na domaćem terenu od 16 sati, pažnju engleske javnosti privukao je jedan od treninga uoči dvoboja.

Naime, na terenu se pojavio Charlie Holland. Dakako, anonimno ime za sve pratitelje nogometa, što i nije iznenađujuće s obzirom na to kako se radi o 14-godišnjaku. Kapetan mlade momčadi, koji je bio jedan od glavnih igrača u pohodu na osvajanje Albert Phelan Cupa, u kojemu je mlada momčad Chelseaja svladala Fulham u finalu 5:0, dobio je priliku okusiti draž treninga s "velikim dečkima".

Pozivanje Hollanda može se opravdati i izostankom nešto starijih igrača iz akademije, s obzirom na to kako je nekima od njih sezona već završila, a drugi su na turniru u Njemačkoj. Nova nada Chelseaja uočena je na treningu kako trči uz Matea Kovačića i Conora Gallaghera. Ipak, ne očekuje se kako će mladić uskoro biti i trajni član seniorske svlačionice, dok će se i dalje kaliti u mlađim kategorijama.

Linker
04. svibanj 2024 10:04