Aleksandar Mitrović

 OLI SCARFF/AFP/PROFIMEDIA Oli Scarff/afp/profimedia
OVO SE NE VIĐA ČESTO

VIDEO: Mitrović iz penala napucao - samog sebe! Pogledajte nevjerojatan gaf srpskog napadača

Trebalo je to biti 0:1, a završilo je pobjedom Newcastlea, lopta se kasnije osvetila gostima.
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 15. siječanj 2023. 17:07

Bizarna situacija koštala je Fulham bodova na St James Parku. Aleksandar Mitrović imao je idealnu priliku osvetiti se svome bivšem klubu Newcastleu, ali je njegov 12. prvenstveni pogodak poništen nakon rijetko viđene situacije. Naime, u 72. minuti Fulhamu je nakon intervencije VAR-a dosuđen jedanaesterac nakon prekršaja Trippera nad De Cordova-Reidom. Loptu je po običaju uzeo Mitrović, otpucao i zabio, ali mu je pogodak odmah i poništen.

Naime, prilikom šuta napucao je sebe u stajnu lijevu nogu nakon čega se lopta odbila od nje, a onda i završila u mreži. Bio je to drugi kontakt što, naravno, nije dozvoljeno. Mitroviću je, inače, to bio treći promašeni jedanaesterac ove sezone u kojoj je tri puta realizirao kazneni udarac.

>>> DETALJ S UTAKMICE I MITROVIĆEV KIKS POGLEDAJTE OVDJE <<<

Kako to obično i biva, lopta se "osvetila" Fulhamu. U 89. minuti Isak je zabio za trijumf Newcastlea koji je nastavio seriju neporaženosti. Nakon već 14. prvenstvene utakmice koju nisu izgubili skočili su na treće mjesto Premier lige, bodovno izjednačeni s Manchester Unitedom i s bodom manje od Manchester Cityja.

Linker
17. svibanj 2024 10:07