OLI SCARFF Afp
ČUDO OD IGRAČA

VIDEO: Nevjerojatni Haaland zabio novi hat-trick u samo 26 minuta i srušio rekord Premiershipa!

Čudesni Norvežanin postigao je već 9 golova u Premiershipu i postavio novi rekord lige
Piše: SNObjavljeno: 31. kolovoz 2022. 21:41

U samo četiri dana, nezaustavljivi Erling Braut Haaland zabio je šest golova, odnosno dva hat-tricka, a Manchester City u 5. je kolu razbio Nottingham Forrest sa 6:0 i sada ima 13 bodova na drugom mjestu, dva manje od prvoplasiranog Arsenala.

Nevjerojatni norveški napadač sam je u 26 minuta prvog poluvremena razmontirao društvo iz Nottinghama te praktički osigurao novu pobjedu Cityju.

image
OLI SCARFF Afp

Prvi gol zabio je u 12. minuti na asistenciju Fodena, na 2:0 povisio je u 23., a savršenu večer zaokružio trećim golom, ovoga puta na dodavanje Stonesa u 38. minuti.

PRVI HAALANDOV GOL POGLEDAJTE OVDJE

DRUGI HAALANDOV GOL POGLEDAJTE OVDJE

TREĆI HAALANDOV GOL POGLEDAJTE OVDJE

Podsjetimo, prije četiri dana City je velikim preokretom sa 4:2 pobjedio Crystal Palace koji je na poluvremenu vodio 2:0. Haaland je u drugom dijelu u samo 19 minuta triput zabio i riješio utakmicu.

Ukupno, norveški napadač postigao je već 9 golova u Premiershipu ove sezone u prvih 5 utakmica i postavio novi rekord lige, nadmašivši Micka Quinna i Sergija Agüera koji su u istom broju susreta zabili po 8.. Čudesno!

I drugo je poluvrijeme City otvorio u revijalnom tonu, s dva pogotka, ovoga su puta mrežu gostiju tresli Cancelo i dvaput Alvarez.

Linker
07. svibanj 2024 05:55