PAUL ELLIS Afp
NEZAUSTAVLJIVI NAPADAČ

VIDEO: Novi šou norveškoga stroja! Pogledajte hat-trick čudesnog Erlinga Haalanda

Haaland je već u siječnju srušio Zlatne kopačke Premier lige iz prošle sezone
Piše: Ante ŠakićObjavljeno: 22. siječanj 2023. 16:39

Nezaustavljivi stroj za golove Manchester Cityja - Erling Haaland nadmašio je prošlosezonski broj pogodaka "Zlatne kopačke" Premier lige svojim četvrtim hat-trickom u sezoni protiv Wolvesa (3:0). Norvežanin je do toga uspjeha stigao nakon samo 20 utakmica.

Napadač "Građana" postigao je svoj četvrti hat-trick ove sezone protiv Wolvesa na Etihadu, ukupno postigavši 25 golova do sada - iako je tek siječanj.

Doveo je svoju momčad u vodstvo u 40. minuti susreta, na asistenciju Kevina de Bruynea. Sjajno je ubacio Belgijac, na glavu Haalandu koji skače visoko iznad braniča i neobranjivo zabija za 1:0.

POGODAK HAALANDA ZA 1:0 POGLEDAJTE OVDJE

Tim rezultatom otišlo se na poluvrijeme, ali već nakon četiri minute nastavka sjajni napadač zabija svoj drugi zgoditak na utakmici protiv nemoćnih "Vukova". Illkay Gundogan stvorio je prednost nad Rubenom Navasom, koji ga u nemoći ruši u kaznenom prostoru. Siguran izvođač je Norvežanin.

POGODAK HAALANDA ZA 2:0 POGLEDAJTE OVDJE

U 54. minuti obrana Wolverhamotona poigrava se na svojoj trećini travnjaka. Njihovi grešku koristi Riyad Mahrez, koji nesebično dodaje Haalandu za njegov 25 pogodak uz četvrti hat-trick.

POGODAK HAALANDA ZA 3:0 POGLEDAJTE OVDJE

Pep Guardiola je odlučio izvaditi junaka današnje utakmice u 61. minuti. Umjesto njega u napad Cityja ušao je najbolji mladi igrač iz turnira u Kataru - Julian Alvarez.

Linker
24. travanj 2024 09:54