Mohamed Salah i Jurgen Klopp

 Shaun Brooks/actionplus/profimedia
‘BOLJE JE DA ŠUTIM!‘

VIDEO Ovakvog Salaha se rijetko viđa, ponašanje glavne zvijezde zgrozilo Engleze: ‘Ne izgleda dobro...‘

Salah je svoju frustraciju pokazao u 82. minuti, kada se spremao ući na teren
Piše: SNObjavljeno: 27. travanj 2024. 16:29

Utakmica 35. kola Premier lige između West Hama i Liverpoola završila je rezultatom 2:2. Trener Redsa Jürgen Klopp odlučio se na hrabar potez prije susreta, i na klupi ostavio svojeg glavnog čovjeka u napadu, Mohameda Salaha.

Potez nije najbolje sjeo Egipćaninu, a svoju frustraciju iskazao je u 82. minuti, kada se spremao ući na teren. Zajedno s Darwinom Nunezom stajao je pokraj aut-linije, a u jednom trenutku je ušao u raspravu s Kloppom. Na videu situacije može se vidjeti kako je počeo dobacivati njemačkom treneru, a takvo ponašanje prisililo je Nuneza na reakciju, pa je Urugvajac tako pokušao smiriti Salaha.

Snimku sukoba pogledajte OVDJE.

Unatoč njegovom ispadu, Salah je ušao u igru zajedno s Nunezom, ali nije uspio u posljednjim minutama utakmice donijet prevagu za Liverpool. Redsi su se sada definitivno "pozdravili" s nadama za novu titulu, na vrhu tablice s jednom odigranom utakmicom manje Arsenal im bježi za tri boda, dok City trenutno ima jedan bod prednosti i čak dvije odigrane utakmice manje.

U mix zoni novinari su pitali Salaha za objašnjenje situacije uz aut liniju, ali nije htio razgovarati.

- Bolje je da šutim, inače će biti vatreno - rekao je egipatski majstor.

No, raspoloženi za razgovor bili su Peter Crouch i Jamie Carragher.

- Nije izgledalo dobro, ovo kvari ugled kluba. Salah počinje većinu utakmica kao starter, očito neće biti zadovoljan na klupi. Nitko ne voli vidjeti ovakve stvari između trenera i ključnog igrača - kaže Crouch.

- Jedini razlog zašto bi Klopp mogao biti ljutit je taj da se Salah predugo spremao za igru - pretpostavlja Carragher.

Kako bilo, scena uz aut liniju prava je slika trenutnog stanja u Liverpoolu, gdje su svjesni da je titula miljama daleko.

Linker
27. travanj 2024 16:29