DARREN STAPLES Afp
TEATRALNI POTEZ

VIDEO Pep potpuno izgubio živce, pogledajte kako je ‘očitao bukvicu‘ najskupljem pojačanju u povijesti kluba

Žrtva je ovoga puta bio Jack Grealish, koji je morao slušati predike netom nakon završetka susreta
Piše: Vito TomasObjavljeno: 31. ožujak 2024. 20:20

Derbi 30. kola Premier lige između Manchester Cityja i Arsenala završio je neodlučeno bez pogodaka. Iako formalnog pobjednika, jasno, nema, ovaj je ishod veliko slavlje donio navijačima Liverpoola. Redsi su se tako nakon ovog kola osamostalili na vrhu ljestvice, s dva boda prednosti ispred Arsenala i tri ispred Cityja.

I dok su tijekom utakmice show ukrali Mateo Kovačić i Joško Gvardiol, ‘slomivši kičmu‘ zvijezdi Arsenala, pozornost je nakon susreta preuzeo trener Građana Pep Guardiola. Katalonski stručnjak je prvo pozdravio sve igrače, a zatim krenuo u sebi prepoznatljiv ‘napad‘ na vlastite igrače, držeći predike o pogreškama u igri netom nakon završetka susreta.

VIDEO GUARDIOLINOG POTEZA POGLEDAJTE OVDJE

Žrtva je ovoga puta bio Jack Grealish,najskuplje pojačanje u povijesti kluba plaćeno 117,5 milijuna eura po dolasku iz Aston Ville prije nepune dvije godine. Mnogi su ovaj potez Guardiole, pa i prethodne slične poteze 53-godišnjeg stratega, protumačili izrazito teatralnima, kao da Guardiola svaku priliku pred televizijskim kamerama koristi da bi se prikazao u najboljem mogućem svjetlu.

Linker
31. ožujak 2024 20:20