ADRIAN DENNIS Afp
KAOTIČNA ZAVRŠNICA

VIDEO: Pogledajte kako je izgledala drama na Stamford Bridgeu! Chelsea uoči Dinama upisao vrijednu pobjedu

Puno smo toga imali priliku vidjeti u posljednjim minutama ovog okršaja u 6. kolu Premier lige
Piše: SNObjavljeno: 03. rujan 2022. 17:56

Nogometaši Chelseaja u posljednjem su nastupu pred dolazak na Maksimir svladali West Ham. Na Stamford Bridgeu je bilo 2:1, a subotnji susret je obilježila dramatična završnica.

Nakon prvog poluvremena u kojem nije bilo pogodaka goste je u vodstvo u 62. minuti doveo Antonio. Rezultat se nije mijenjao sve do 76. kada Chilwell na asistenciju Silve pogađa za 1:1.

I kad se činilo da bi to moglo biti to, Havertz u 88. pogađa za 2:1. Asistent je bio Chilwell. Samo dvije minute kasnije Cornet zabija za 2:2, ali uključio se VAR i zbog prekršaja na vrataru Mendyju sudac odlučuje poništiti pogodak gostiju.

Mateo Kovačić igrao je do 72. minute kada ga je zamijenio strijelac pobjedničkog pogotka Havertz, a iste je minute u igru ušao i drugi junak Chilwell. On je pak zamijenio Cucurellu.

Utakmica Dinama i Chelseaja u 1. kolu Lige prvaka igra se u utorak od 18.45 na Maksimiru.

POGODAK WEST HAMA ZA 0:1 POGLEDAJTE OVDJE

POGODAK ZA CHELSEAJA ZA 1-1 POGLEDAJTE OVDJE

POGODAK CHELSEAJA ZA 2-1 POGLEDAJTE OVDJE

POGLEDAJTE ZAŠTO JE PONIŠTEN POGODAK WEST HAMA

image
ADRIAN DENNIS Afp

POBJEDA TOTTENHAMA, NOVI POGODAK MITROVIĆA

Tottenham je na domaćem terenu pobijedio Fulham 2-1. Hojbjerg i Kane su doveli Tottenham u vodstvo 2-0, a neumoljivi Mitrović je opet bio strijelac za Fulham, no taj je gol bio dovoljan tek za ublažavanje poraza. Tottenham se popeo na trenutačno drugo mjesto na ljestvici. Hrvatski nogometaš Ivan Perišić u igru je za Tottenham ušao u 84. minuti.

Nottingham Forest je pred svojim navijačima vodio 2-0 protiv Bournemoutha do početka drugog poluvremena, ali je završilo slavljem gostiju 3-2 nakon golova Billinga, Solankea i Anthonyja u 87. minuti.

Najveću pobjedu kola ostvario je Brentford koji je svladao Leeds 5-2, a igrač utakmice je bio Ivan Toney koji je tri puta tresao mrežu gostiju iz Leedsa.

U prvom subotnjem susretu, popularnom Merseyside derbiju, Everton i Liverpool su odigrali utakmicu bez golova. Domaći sastav je jednom pogodio suparnički okvir vrata, a Liverpool tri puta. Liverpool je tako treći put remizirao na startu ove sezone, dok je Everton po tom pitanju rekorder Premier lige. I dalje je bez pobjede, a ovo mu je bio četvrti remi.

U nedjelju igraju Brighton - Leicester te u derbiju kola Manchester United - Arsenal.

Linker
16. travanj 2024 08:50