Reuters / Stefan Wermuth Livepic / REUTERS
BOMBA IZ DALJINE

VIDEO: POGLEDAJTE MAJSTORIJU I OSTANITE BEZ DAHA Osporavano pojačanje svojim prepoznatljivim oružjem utišalo kritičare i riješilo veliki derbi

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. svibanj 2017. 20:52

Arsenal je u jednom od najvećih derbija Premiershipa pobijedio Manchester United 2:0, a strijelac prvog pogotka bio je Granit Xhaka, reprezentativac Švicarske. Zabio je pogodak iz daljine, što mu je i inače najjače oružje.

Xhaka je istrpio puno kritika na svoj računa tijekom proteklih mjeseci, a Crvenim vragovima je zabio u 54. minuti i trasirao put pobjedi kojom Topnici ostaju u kakvoj-takvoj igri za Ligu prvaka. Konačnih 2:0 postavlja Danny Welbeck samo tri minute kasnije.

Švicarcu pogodak predstavlja veliku satisfakciju s obzirom na kritike iako one ne trebaju čuditi pošto je doveden za visokih 40 milijuna eura, prošlog ljeta iz Gladbacha.


All Goals & Highlights HD - Arsenal 2-0... by lifefoot

Jose Mourinho i United su izgubili gotovo sve izglede za 4. mjestom i put prema najjačem klupskom natjecanju moraju tražiti kroz Europsku ligu. Ranije danas su igrali Liverpool i Southamptom, završilo je bez pogodaka 0:0.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
04. svibanj 2024 02:15