PAUL CURRIE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
SPORNA SITUACIJA

VIDEO: Ronaldo zabio jedan od najbizarnijih golova u karijeri, sudac ga poništio i dao mu žuti karton

Slavni Portugalac je u cijeloj sezoni na samo dva gola, a jedan je zabio u Premier ligi
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 16. listopad 2022. 22:19

Cristiano Ronaldo ponovno je zaigrao u udarnoj postavi Manchester Uniteda, ali njegovoj momčadi to nije pomoglo da pobijedi Newcastle. Utakmica je završila 0:0, a Ronaldo je zabio gol koji ipak nije bio priznat.

Sporan trenutak dogodio se u 49. minuti. Slobodan udarac na svojoj polovici terena izveo je igrač gostiju Fabian Schar, koji je loptu dodao golmanu Nicku Popeu, koji je pak mislio da će on izvesti slobodan udarac. Lukavi Ronaldo vidio da je slobodan udarac već izveden, uzeo loptu i postigao gol u praznu mrežu.

VIDEO SITUACIJE POGLEDAJTE OVDJE

Sudac Craig Pawson, koji nije ni gledao spornu situaciju, smatrao je da slobodan udarac nije izveden i tako je presudio da nema gola. Napravio je to uz konzultaciju s pomoćnim sucima. Ronaldo je sa svojim suigračima žestoko protestirao, ali umjesto jednog od najbizarnijih golova u karijeri, a zabio ih je 700 samo klupskih, dobio je tek žuti karton.

Ronaldo je u cijeloj sezoni na samo dva gola, a jedan je zabio u Premier ligi. Četiri puta bio je starter, a još pet puta je ušao s klupe.

Linker
01. svibanj 2024 13:39