ANDREW POWELL/Getty Images
Veliki prijatelji

Video: Salah se emotivno oprostio od Lovrena, jedan od najboljih napadača svijeta poslao dirljivu poruku

Lovren i Salah postali su veliki prijatelji tijekom zajedničkog boravka na Anfieldu...
Piše: SNObjavljeno: 27. srpanj 2020. 16:25

Mohamed Salah emotivno se oprostio od Dejana Lovrena nakon javne objave kako će hrvatski reprezentativac karijeru nastaviti u Zenitu iz St. Peterburga.

Lovren i Salah postali su veliki prijatelji tijekom zajedničkog boravka na Anfieldu. Lovren je stigao 2014. godine iz Southamptona, a Salah tri godine kasnije iz Rome.

"Ne znam što reći moj prijatelju, ne znaš kako se osjećam sada, ali svima ćeš nam puno nedostajati, posebice meni. Bio si nevjerojatan igrač i moj sjajan prijatelj. Puno ćeš nam nedostajati, meni ćeš puno nedostajati, jako te volim", rekao je Salah, jedan od najboljih napadača svijeta.

"Bio si fantastičan izvan terena i na njemu i hvala ti za sve što su napravio za klub i za mene. Želim ti sve najbolje u budućnosti, želim ti sjajnu karijeru, kao i da uživaš u novom klubu zajedno s obitelji. Hvala ti puno i vidimo se uskoro", dodao je egipatski napadač o hrvatskom stoperu koji je s Zenitom potpisao trogodišnji ugovor nakon što je s Liverpoolom dogovorena odšteta od nekih 12 milijuna eura.

Linker
18. travanj 2024 20:30