PAUL GREENWOOD/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Paul Greenwood/shutterstock Editorial/profimedia
MALO REMEK-DJELO

Video: Senzacionalan pogodak u Premier ligi! Pogledajte majstoriju koja je podigla čitav stadion na noge

Belgijski reprezentativac primio ju je na bedro i odapeo čudesan projektil koji je završio u rašljama Pickfordovog gola
Piše: Robert KrnjićObjavljeno: 05. studeni 2022. 22:49

U dvoboju 14. kola Premier Lige nogometaši Leicestera u gostima su pobijedili Everton rezultatom 2-0, a utakmicu je obilježio fantastičan pogodak Yourija Tielemansa.

Publika na Goodison Parku u samoj završnici prvog poluvremena imala je priliku uživati u trenutku nogometne čarolije. Sve je krenulo prodorom Harveyja Barnesa po lijevoj strani, a njegov povratni pas u blok je zapucao Patson Daka. Odbijenu loptu pokupio je potom James Maddison i poslao je do Tielemansa koji je stajao na nekih 20 metara od Evertonovih vrata.

>>> POGODAK TIELEMANSA POGLEDAJTE OVDJE

Belgijski reprezentativac primio ju je na bedro i odapeo čudesan projektil koji je završio u rašljama Pickfordovog gola. Lopta mu je idealno prešla preko noge, taman onoliko koliko je bilo potrebno da dobije efej koji ju je učinio neobranjivom. Engleski mediji već naveliko pišu o tome kako se radi o potencijalno najboljem golu tekuće premierligaške sezone.

Leicesterovu pobjedu potvrdio je Barnes pogotkom u 86. minuti, ponovno na asistenciju Maddisona. "Lisice" se trenutno nalaze na 13. poziciji prvenstvene ljestvice, s jednakim brojem bodova (14), kao i West Ham, odnosno Everton, koji ih slijede.

Linker
20. travanj 2024 07:07