Rasmus Højlund slavi sa suigračima

 OLI SCARFF Afp
VATROMET NA BOXING DAY

VIDEO: Show na Old Traffordu, United preokrenuo 0:2 protiv Ville, presudio volej junaka Højlunda

Pobjedom 3:2 protiv Aston Ville, momčad Erika ten Haga kupila je barem malo mira
Piše: HinaObjavljeno: 26. prosinac 2023. 23:17

Nogometaši Manchester Uniteda prekinuli su crni niz 3:2 pobjedom protiv Aston Ville u susretu 19. kola engleskog prvenstva premda je Villa na poluvremenu vodila sa 2:0.

Nakon što četiri utakmicu u nizu nisu uspjeli zabiti pogodak, Crveni vragovi su velikim preokretom kupili barem malo mira.

Nakon prvog poluvremena i Villina vodstva 2:0, činilo se kako će to biti još jedna tužna večer na Old Traffordu. No u nastavku susreta uslijedila je Unitedova rapsodija.

image
OLI SCARFF Afp

Gosti su poveli u 21. minuti golom Johna McGinna nakon još jedne očajne reakcije Andrea Onane. Škotski veznjak je ubacio pred gol, a Onana samo pogledom ispratio loptu u mrežu. Samo pet minuta kasnije gosti iz Birminghama su zabili i drugi gol. Iz kornera je ubacio McGinn, Clement Lenglet je na drugoj stativi glavom vratio u sredinu gdje je Leander Dendoncker pogodio za 2:0.

image
OLI SCARFF Afp

Nakon prvih 45 minuta činilo se kako bi United prvi put nakon 1962. godine mogao izgubio tri uzastopne utakmice na Old Traffordu nakon ligaškog poraza od Bournemoutha (0:3), te poraza od Bayerna u Ligi prvaka (0:1). Međutim, u nastavku je uslijedio veliki obrat.

Alejandro Garnacho je u 59. minuti smanjio rezultat, da bi u u 71. minuti zabio i za 2:2. Pogodak za preokret i ludilo na Old Traffordu zabio je Rasmus Højlund u 82. minuti.

Garnachove golove pogledajte OVDJE i OVDJE, a Hojlundov gol pogledajte OVDJE.

Aston Villa je ovim porazom prekinula niz od 10 utakmica bez poraza u svim natjecanjima te propustila priliku probiti se na diobu prve pozicije s Liverpoolom koji je na gostovanju pobijedio Burnley s 2:0.

Linker
05. svibanj 2024 14:29