Reuters / Lee Smith Livepic EDITORIAL
TRILER DO ZADNJE SEKUNDE

VIDEO: SJAJNA UTAKMICA NA ANFIELDU Slaven Bilić i West Ham šokirali su domaće navijače, Liverpool se vratio, ali nije uspio do preokreta

Piše: HinaObjavljeno: 11. prosinac 2016. 19:13

U posljednjoj utakmici 15. kola Premier lige Bilićev West Ham je u nedjelju u gostima kod Liverpoola odigrao 2-2, što je novi šok za navijače "redsa" nakon prošlotjednog poraza od Bournemoutha.

Strijelci za Liverpool bili su Adam Lallana (5) i Divock Origi (48), a hrvatski stoper Dejan Lovren odigrao je prvo poluvrijeme za domaćine. Pogotke za West Ham postigli su Dimitri Payet (27) i Michail Antonio (39).

Bila je to sjajna utakmica, puna prilika na obje strane, a Liverpool je duboko u sudačkoj nadoknadi uzdrmao vratnicu.

U derbiju kola Manchester United je na Old Trafordu dobio Tottenham sa 1-0 i tako je Unted ostvario prvu pobjedu nakon tri remija.

Malo radosti treneru Uniteda Joseu Mourinhu donio je Armenac Henrikh Mhitarjan pogotkom u 29. minuti. Bio mu je to prvi gol u Premier ligi otkada je ovog ljeta stigao iz Borussije Dortmund. No, nije dočekao kraj utakmice, jer je u 85. minuti zbog ozljede morao napustiti teren.

Vodeći Chelsea upisao je devetu uzastopnu pobjedu, kod kuće je uz puno muke svladao West Bromwich Albion sa 1-0, a strijelac je bio Diego Costa u 76. minuti.

REZULTATI:

Manchester United 1 Henrikh Mkhitaryan 29

Tottenham Hotspur 0

- - -

Southampton 1 Sofiane Boufal 53

Middlesbrough 0

- - -

Chelsea 1 Diego Costa 76

West Bromwich Albion 0

- - -

Liverpool 2 Adam Lallana 5, Divock Origi 48

West Ham United 2 Dimitri Payet 27, Michail Antonio 39

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
14. svibanj 2024 13:09