SUHAIMI ABDULLAH Nurphoto Via Afp
SLAVLJE U LONDONU

VIDEO: Sjajni Ivan Perišić ušao u igru i lukavim potezom dokrajčio Manchester United

Ranije su igrači Liverpoola ostvarili prvu ovosezonsku pobjedu svladavši na svom Anfieldu Bournemouth
Piše: HinaObjavljeno: 19. kolovoz 2023. 21:04

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić igrao je od 70. minute za Tottenham Hotspur koji je u susretu 2. kola Premier lige na svom terenu svladao Manchester United sa 2:0 (0:0).

Spurse je u vodstvo doveo Sarr u 49. minuti, a pobjeda je potvrđena autogolom Lisandra Martineza nakon sjajne akcije i lukavstva Ivana Perišića u 83.. Hrvatski je reprezentativac u svom stilu pobjegao po lijevom boku, došao na rub kaznenog prostora i podvalio loptu u peterac. Promašio ju je Davies, a Martinez nespretno skrenuo i pospremio u ‘malu mrežicu‘.

AUTOGOL ZA 2:0 KOJI JE ‘SKUHAO‘ PERIŠIĆ POGLEDAJTE OVDJE

Tottenham sada ima četiri boda, dok je United ostao na tri.

Ranije u nedjelju su igrači Liverpoola ostvarili prvu ovosezonsku pobjedu svladavši na svom Anfieldu Bournemouth sa 3-1 (2-1). Gosti su poveli u otvaranju susreta preko Semenya (3), ali domaći su preokrenuli već do poluvremena golovima Diaza (27) i Salaha (36), da bi konačni rezultat postavio Diogo Jota (62). Liverpool sada ima četiri boda, a Bournemouth je ostao na jednom.

U preostala dva dvoboja gosti su upisali uvjerljive pobjede, Brentford je sa 3-0 svladao Fulham, a Brighton and Hove Albion je sa 4-1 nadigrao Wolverhampton Wanderers.

Linker
16. svibanj 2024 19:39