ANTHONY DEVLIN Afp
OVO MU NIJE TREBALO

VIDEO: Skandalozan potez Ronalda! Oglasila se majka dječaka koji je osjetio njegov bijes: ‘Plakala sam‘

‘Potresen je i ne želi više ići na utakmice. Ovo mu je bila prva utakmica i evo što se dogodi‘
Piše: SNObjavljeno: 10. travanj 2022. 09:41

Cristianu Ronaldu nije najbolje sjeo poraz Manchester Uniteda na Goodison Parku (1:0) te je nakon utakmice s Evertonom jednom navijaču izbio mobitel iz ruke.

Kasnije se saznalo da je Portugalac udario autističnog dječaka čija je majka nedugo nakon skandaloznog poteza nogometne zvijezde otkrila kako mu je ovo bila prva utakmica koju je gledao uživo i da je stoga uzbuđeno snimao sve oko sebe.

"Na kraju utakmice su igrači Manchester Uniteda krenuli prema svlačionici. Mi smo imali karte za mjesta odmah uz tunel pa je moj sin odučio snimiti igrače. Snimao ih je sve, a onda je naišao Ronaldo koji je spustio štucnu i pokazao krvavu nogu pa je Jacob spustio mobitel kako bi to snimo. Nije rekao ni riječ, a Ronaldo mu je onda izbio mobitel iz ruke i samo otišao", ispričala je majka dječaka Jacoba za Liverpool Echo pa dodala:

"Vidi se po modrici na ruci da je bilo kontakta. Ne mogu vjerovati da govorim o ovome. Plakala sam, bila sam potresena, Jacob je bio šokiran, on je autističan i ima dispraksiju pa nije do kraja ni probavio što se dogodilo dok nismo došli kući. Potresen je i ne želi više ići na utakmice. Ovo mu je bila prva utakmica i evo što se dogodi."

Shvativši da je pogriješio, i Ronaldo se ispričao:

"Nikada nije lako nositi se s emocijama u tako teškim trenucima kao što su s kojima se mi suočavamo. No, bez obzira na to, uvijek se moramo odnositi s poštovanjem i strpljenjem kako bismo bili primjer svim mladim ljudima koji vole predivnu igru. Htio bih se ispričati zbog svog ispada i pozvati tog navijača da dođe na utakmicu na Old Trafford, u znak fair-playa i sportskog duha", napisao je Ronaldo na svom Instagram profilu.

Linker
26. travanj 2024 06:42