Mohamed Salah strijelac je trećeg pogotka 

 IAN HODGSON Afp
SALAH I REDSI BEZ POTEŠKOĆA

VIDEO: Šou na Anfieldu, Klopp stigao nadomak Arsenala, strijelac toplom gestom posvetio gol očajnom suigraču

Aston Villa nastavlja ubitačnim ritmom, dok je Fulham iznenadio remijem na gostovanju
Piše: SN/HINAObjavljeno: 29. listopad 2023. 17:24

U 10. kolu engleske Premier lige Liverpool je s 3:0 slavio protiv Nottingham Foresta na Anfieldu, pa sada s 22 boda na kontu puše za vrat Arsenalu, koji broji bod više. Pobjedu Redsima donijeli su Diogo Jota (31.), Darwin Nunez (35.) i Mohamed Salah (77.), a posebno se istaknuo novitet Dominik Szoboszlai s dvije asistencije.

Pozornost je ukrao Diogo Jota, koji je nakon postignutog pogotka u zrak podigao dres suigrača Luisa Diaza. Krilni napadač, naime, nije prisustvovao ogledu nakon šokantnih događanja u Kolumbiji, gdje su oteti njegovi roditelji. Majka je pronađena u posljepodnevnim satima, no za ocem se još uvijek traga. Jota mu je, stoga, posvetio pogodak očajnom suigraču.

image

Diogo Jota posvetio je gol Luisu Diasu

IAN HODGSON Afp

Liverpoolu je ovo treća vezana pobjeda u svim natjecanjima, a priliku za nastavkom serije imat će u Kupu protiv Bournemoutha za tri dana. Forest je, pak, ostao na 16. mjestu s 10 ostvarenih bodova u toliko utakmica.

POGODAK JOTE POGLEDAJTE OVDJE

POGODAK NUNEZA POGLEDAJTE OVDJE

POGODAK SALAHA POGLEDAJTE OVDJE

Aston Villa je upisala svoju 12. uzastopnu domaću pobjedu u Premier ligi porazivši Luton Town sa 3-1.

John McGinn (17), Moussa Diaby (49) i Tom Lockyer (62-ag) bili su strijelci za Villu, dok su smanjili nakon bizarnog autogola vratara Emiliana Martineza u 83. minuti. Ezri Konsa je nespretno glavom odbio loptu koja je pogodila gredu te se odbila u argentinskog vratara i od njegovih ušla u mrežu.

POGOTKE S UTAKMICE ASTON VILLA - LUTON POGLEDAJTE OVDJE

U posljednjoj utakmici ovog termina Brighton je pred domaćom publikom remizirao 1:1 sa Fulhamom. Domaćinima je vodstvo donio Evan Ferguson (26.), da bi Joao Palinha (65.) izborio bod londonskoj ekipi. Brighton je na sedmom mjestu ljestvice sa 17, a Fulham na 14. s 12 bodova.

Linker
06. svibanj 2024 16:04