ADRIAN DENNIS Afp
ŽUČNE REAKCIJE

VIDEO: ‘Sramite se, što ste mu to napravili?‘ Snimka ‘pokislog‘ Mislava Oršića razjarila navijače

Priliku za debi u Premier ligi imat će iduće subote protiv Aston Ville
Piše: SNObjavljeno: 15. siječanj 2023. 12:00

Nakon što je upisao debi za Southampton protiv Manchester Cityja u Liga kupu, očekivalo se kako će Mislav Oršić upisati prvi nastup i u Premier ligi na jučerašnjem gostovanju "svetaca" kod Evertona. Ipak, bivši stanovnik Maksimira nije ulazio s klupe u slavlju njegove momčadi, a nakon utakmice pojavila se snimka u kojoj igrači Southamptona hodaju prema svlačionici, većina njih u velikom slavlju, ali Oršić je bio pomalo ozbiljan.

Komentare ispod objave engleskog kluba na Instagramu zasule su reakcije hrvatskih navijača, koji su nezadovoljni inicijalnim Oršićevim statusom.

"Oršić je veći od povijesti vašeg kluba, nemojte ga uništavati", "Oršić izgleda razočarano", "Nije trebao napuštati Hrvatsku", "Ubacite Oršića u igru", "Što ste mu to napravili, sramite se", "Trebao je u Nottingham Forest otići, šteta što nije. Nadam se da će Livakovića uzeti Nottingham", samo su neki od komentara.

Trener Nathan Jones izjavio je prije dvoboja sa Cityjem da će Oršića polako uvoditi u momčad, jer ga ne želi prebrzo potrošiti, a priliku za debi u Premier ligi imat će iduće subote kada Southampton na svom terenu dočekuje Aston Villu.

Linker
20. travanj 2024 15:56