Mikel Arteta smiruje Granita Xhaku

 TWITTER SCREENSHOT
NIJE SE DOGODILO NAJGORE

VIDEO: U zadnji čas spriječena masovna tučnjava! Kapetan Arsenala već je bio pred suparničkim navijačima

Trener Mikel Arteta zadržao je švicarskog reprezentativca prije nego je ovaj uspio stići...
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 15. siječanj 2023. 20:30

Snimke s terena nakon utakmice Tottenhama i Arsenala pokvarile su dojam derbija sjevernog Londona. Igračima i navijačima Tottenhama teško je pao poraz od Arsenala i situacija se našla na rubu incidenta i srećom nije eksalirala. Odmah nakon što je završila utakmica, napadač Spursa Richarlison krenuo je prema vrataru Topnika Ramsdaleu, čak ga i odgurnuo prije nego što ga je zaštitar odveo na stranu.

A time je napravio potencijalno još veći problem jer odjednom se golman Arsenala našao pred neprijateljski raspoloženim navijačima Tottenhama. Na snimci se vidi kako se jedan mladi navijač Spursa popeo na ogradu i nogom zamahnuo prema Ramsdaleu koji je u tom trenutku uzimao bočicu s vodom koja se nalazila iza njegovih vrata.

Izgledalo je kako su zaštitari uspjeli zadržati situaciju pod kontrolom, no onda se prema toj tribini zatrčao kapetan Arsenala Granit Xhaka. Tko zna kako bi se sve završilo da na vrijeme nije reagirao trener Topnika Mikel Arteta koji je potrčao i na vrijeme zaustavio švicarskog nogometaša prije nego što je ovaj stigao do navijačke tribine.

Linker
19. travanj 2024 17:59