LINDSEY PARNABY Afp
NASMIJAO SVE PRISUTNE

VIDEO: Urnebesna snimka Pepa Guardiole! ‘Oh, kapetan mi odlazi na kraju sezone? Nisam imao pojma!‘

Fernandinho već godinama igra na vrhunskoj razini, no konkurencija je među Građanima vrlo žestoka
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. travanj 2022. 17:33

Manchester City i Liverpool odigrali su ovog vikenda derbi (2:2) u rangu legendarnog El Clasica, bio je to pravi praznik nogometa. City već godinama igra na vrhunskoj razini, a Pep Guardiola slovi za jednog od najboljih svjetskih trenera.

Konkurencija u momčadi žestoka je i neumoljiva, stoga je kapetanu Građana, 36-godišnjem Brazilcu Fernandinhu, odavno jasno da mu je vrijeme na Etihadu odbrojano. Premda već mjesecima nije standardan, i dalje ima laskavu funkciju kapetana. Ipak, ovoga mu ljeta istječe ugovor te je sve izvjesnije da će koncem lipnja napustiti klub.

image
LINDSEY PARNABY Afp

Guardiola, međutim, o svemu ovome nije imao pojma. Tako je barem reagirao na presici i iznenadio prisutne:

"Oh! Nisam znao ništa o tome", nasmijao je Pep novinare.

"Nemam pojma o njegovu odlasku. Vidjet ćemo što će se dogoditi na kraju sezone. Fernandinho mi je vrlo važan, vidjet ćemo još..."

City ima žestok raspored do kraja sezone i svaki će igrač biti podjednako vrijedan. Sedam kola prije kraja drži vodeću poziciju u prvenstvu, s jednim bodom ispred Liverpoola. U polufinalu FA kupa čeka ga okršaj također s Redsima, dok je u Ligi prvaka na rasporedu četvrtfinalni uzvrat protiv Atletico Madrida.

Linker
21. rujan 2024 03:08