DAVE SHOPLAND/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Dave Shopland/Shutterstock Editorial/Profimedia
NIJE BU BAŠ ‘SJELO‘

VIDEO: ‘Zašto si me izvadio, zašto mene?‘ Uvrijeđeni Ronaldo protestirao, Rangnick objasnio svoju odluku

Cristiano Ronaldo nije mogao sakriti nezadovoljstvo u sinoćnjoj zaostaloj premierligaškoj utakmici
Piše: SNObjavljeno: 20. siječanj 2022. 07:52

Manchester United slavio je u gostima kod Brentforda s 3:1, a slavni Portugalac je zamijenjen u 71. minuti, te je umjesto njega ušao Harry Maguire. Takav se potez nije nimalo svidio Ronaldu koji je vidno negodovao nakon poteza Ralfa Rangnicka.

"Zašto me je izvadio?", mrmljao si je Ronaldo u bradu uz vidno nezadovoljstvo. Pitao me: 'Zašto ja, zašto si me izvadio?'. Cristiano nije bio sretan. Rekao sam mu: 'Slušaj, moram donositi odluke u interesu momčadi i kluba. Imali smo istu situaciju kao prije pet dana na Villa Parku. Tada smo vodili 2:0 15 minuta do kraja i nisam želio napraviti istu pogrešku. Odlučio sam se igrati s petoricom u zadnjoj liniji, uvesti Maguirea i Rashforda kao brzo krilo i mislim da je to bila prava odluka. Rekao sam Cristianu da razumijem da je još ambiciozan i da želi sam zabiti, ali da će možda i on donijeti takvu odluku u ovakvoj situaciji kada će biti trener za nekoliko godina", rekao je Rangnick, pa dodao:

"Nisam očekivao da će me Cristiano zagrliti. On je strijelac i volio bi da je ostao i možda zabio, ali bilo mi je važnije da budemo dovoljno kompaktni i jaki u skoku da se branimo u prekidima. Nemam nikakvih problema sa Cristianom. Vratio se nakon manje ozljede, nije trenirao tjedan i pol dana i kod vodstva 2:0 15 minuta prije kraja odlučio sam iskoristiti zamjene, znajući da na klupi imam igrače poput Marcusa Rashforda i Anthonyja Martiala."

Nezadovoljnu Ronaldovu reakciju pogledajte OVDJE.

Linker
19. travanj 2024 07:57